- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
LurkerSheik #171172 üzenetére
"Illetve G9 Elitebook-ok mikor érhetnek a magyar piacra és milyen árra számíthatok?"
Megjósolhatatlan. Még a G8-ak is most kezdenek itt-ott szállingózni, állandó készletproblémák voltak (COVID betett) és még továbbra is. Egy biztos, nem mostanában lesznek, ha lesznek is horror áruk lesz még sokáig (ha lehet majd rendelni egyáltalán).
-
Tikakukac
titán
válasz
LurkerSheik #160981 üzenetére
Nem tudok erre mit mondani. Mivel a gépek alkalmatlanok rendes tesztre. Az, hogy teker meg pörög nem lényeg. Egy kellően sz@r ventiprofil is agyon tud vágni egy gépet, a proci teljes független ettől. Hadd ne soroljam azon Inteles gépeket, amiknek amúgy semmi bajuk nincs, csak a ventivezérlés egy határf0s, aztán idegesíti az embereket. Konzumerben nagy mozgástered nincs, ThinkPadnál úgy alakítod ahogy akarod, itt meg... itt meg megy a szerencsétlenkedés
-
Tikakukac
titán
válasz
LurkerSheik #160979 üzenetére
Első körben meg kéne nézni miért teker.
Nem az első gépvásárlás lenne, amikor beakadt a Win egyik háttérfolyamata és emberünk vett egy 300k-s gépet, mikor nagyon max egy win reinstall kellett volna.
Nem hiszem ez proci gond lenne, max ebben a gépben hitvány a hűtés. Mostani AMD procikra szavam nincs.
-
Khelben
nagyúr
válasz
LurkerSheik #108160 üzenetére
Ha a gépelés szempont, akkor Fujitsu A514. 140k-ból ne a design legyen a döntő szempont.
-
btudos
nagyúr
válasz
LurkerSheik #108157 üzenetére
Ebből a hármasból csak a Dell értékelhető, én azt venném, de tényleg többet tudnánk mondani, ha az összefoglalóra ránéznél, és válaszolnál a kérdésekre.
-
szabonagyur
félisten
válasz
LurkerSheik #108157 üzenetére
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Az "Ez a gép jó?" jellegű kérdésekre nem tudunk válaszolni! * -
Chaser
legenda
válasz
LurkerSheik #99969 üzenetére
Nem sokat, fogyvéd esetleg de az szervizt nem érdekli. Boltnál reklamálhatnál ahol vetted, ha rajtuk keresztül intézted a garit.
Falcon C. Asus K501
-
Dhampir
félisten
válasz
LurkerSheik #65381 üzenetére
intel+radeon vga-s notit ellenségnek se kívánok
Például HP ProBookokban (korábbi szériák) semmi gondom nem volt ezzel a párossal.
-
Pano
addikt
válasz
LurkerSheik #65381 üzenetére
Nekem nincs különösebben gondom az Intel+AMD párosítással, persze itt a keresztmetszet a felhasználási szokás. Csak a amd driverekkel van sok kör futás.
Az AMD-nek ideje lesz összekapnia magát, mert már nagyon sok notiban inkább radeon gpu van.Sony az halál. Egy az, hogy nagyon túl van árazva valóban, meg úgy hallottam, hogy rémálom a szervizelése.
A sony-t meg azért is 2x meggondolnám, mert már a Sony se fog notit gyártani úgy tudom, akárcsak a samsung.(#65384) Tikakukac : Az szép
Jó, mondjuk a Latik más tészta, de kötve hiszem, hogy a Dell megengedne magának akkora presztís vesztést, hogy ott ilyesmi bakikat csináljon.
-
Khelben
nagyúr
válasz
LurkerSheik #62398 üzenetére
A stílusodat nem minősítem, mert az a moderátorok dolga, de itt a topicban alapszabály: 150k alatt nem veszünk új notebookot, mert csak szart kapunk (sőt, a Lenovo Z510 előtt ez a szabály 200k-nál lépett érvénybe). 150k alatt használt üzleti gépet veszünk, garanciával, jó minőséggel. Főleg, ha nem csak otthon az asztalon áll és napi fél órát netezik rajta a tulaj, hanem hordozza, munkára vagy tanulásra használja.
-
btudos
nagyúr
válasz
LurkerSheik #62398 üzenetére
Hol ajanlottunk neki 200 k-s notebookot?
50-60 k-s hasznalt uzleti notebookot ajanlott neki Tikakukac, ami tenyleg bosegesen elegendo egyetemre, minosegben pedig magasan a 100 k-s uj gepek felett vannak.
yuri90: Ha ragaszkodsz az uj gephez, akkor inkabb Lenovo G500, vagy B590, de tenyleg jobban jarsz egy uzletivel, ebbe a keretbe akar Thinkpad Tx10, vagy Elitebook 8x40p is belefer.
-
btudos
nagyúr
válasz
LurkerSheik #62394 üzenetére
Szerintem nem azert vagyunk itt, hogy szo nelkul nezzuk, amig valaki a nehezen osszeszedett penzet egy rossz minosegu gepbe olje, mikor adott penzert sokkal jobbat is vehetne.
A kedves forumtars felhivta a figyelmet a kerdezett gepek gyakori hibaira, ezt szerintem megkoszonni kene, nem nekiugrani miatta.
Arrol nem is beszelve, hogy Te kinek kepzeled magad, hogy ilyen stilusban kommunikalsz itt.
-
Pocok256
veterán
válasz
LurkerSheik #62394 üzenetére
Én vagyok az ISTEN szóval jó lenne ha behódolnál !
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest