Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
solfilo #89674 üzenetére
De nagyon rossz deal... mint ahogy az emag írja az összes gépük hozzájuk garis, itthon szerviznek nem kötelessége javítani.
Ha meg csak románban van ez a típus akkor esélyes, hogy a magyar elhajt majd vele, lévén neki nem kell tudnia javítani... Amúgy is csak 2 év emag gari van rá, nem 3 év HP
ui. az emagon 165-öt ír árnak most nálam, annyit végképp nem ér meg.
-
Tikakukac
titán
válasz
solfilo #59842 üzenetére
Azokat az E-s dolgokat felejtsd el, eret vagdalni jók.
B590-es levonó akad ekörül, procifüggően, support mondjuk most nulla, de még midnig jobbnak látom ennyinél berizikózni azt az x időt mire megcsinálják, mint egy atomhulladék gépet használni évekig.
Yany: Semmi felháborodás nem lesz, én ugyanúgy ajánlom továbbra is. A szerviz nélküli U430p működő wifivel de bedögölve jobb? Nem. Ez meg az én véleményem, a ki mit vesz okfejtésre. De, no offense, mindenkinek saját dolga.
-
Tikakukac
titán
válasz
solfilo #36744 üzenetére
Opsz, kell oprendszer is. Hát akkor marad a Samu. Meg talán Lenovo S405, neadj Isten 3521. De ízlés kérdése, már lassan én is tudok női szemmel gépre nézni csak előtte kupán kell vágnom magam. Bár volt hölgy akinek Acer akármicsoda fullfekete bejött, hát na.
sihu: Nincs jobb tippem, abból vegyed a legerősebbet, attól függően grafika vagy proci kéne jobban (sli/i7), de ahogy nézem most elég kavarodott a piac, múlthéten sem nagyon tudtam milyen van még forgalomban egyáltalán.
Ha nagyon nem kell még akkor várnék, lesz itt 1-2 hónapon belül elviekben tűzijáték.
btudos: Ezért mondtam, női szemmel. Naná, hulladék, ahogy van, de azt a recés vackot szeretik. Ilyenkor vita helye nincs, tudom jól
A Samu az egy erős középérték, nem is rossz külsőben, de belsőben sem, meg jó vékony és fehér. Lávolja minden trendiség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- LED világítás a lakásban
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magisk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 32GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD
- Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / Garancia
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,256GB-512GB SSD
- Szép Acer 15.6" ,6.gen.core i3(4X2,0Ghz)8GB RAM,SSD,jó akku
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest