Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
nemmaradtnév #162990 üzenetére
Vegyél egy konzolt
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
nemmaradtnév #162839 üzenetére
1983. Sinclair ZX Spectrum 48k-val kezdtem. Na, pc az ölemben, csak kábel kellett a tv-ig. (ami nem falon volt, már csak a súlya miatt sem...)
-
Csandi
őstag
válasz
nemmaradtnév #162833 üzenetére
+1, erre egy iPad Pro, vagy az új iPad Air szerintem is jobb lenne
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Erre én ipadet vennék valamilyen szimpatikus billentyűzettel, esetleg ceruzával, ha rajzolgatna is. Még maradna is a keretből.
Méretben csak 10" környéke, de tudja közelebbről nézni, ugyanúgy kitölti a látóterét, mint egy 15"-os laptop 10-15 cm-el messzebbről. -
Tikakukac
titán
válasz
Mit gondoltok?
Hogy napig rémálmaim vannak ezektől a nagy 2in1 gépektől. Hogy basszus 2 konkrét hét teszt után már érezhetően kezdjen lötyögni és szétesni valami, az hihetetlen.Jól érzed az ellentmondást nem véletlen nem nagyon van ilyen vagy ha van is még a kisebb 2in1 gépekhez képest is pokoliak.
-
Farkassacred
őstag
válasz
nemmaradtnév #162584 üzenetére
-
Khelben
nagyúr
válasz
nemmaradtnév #121581 üzenetére
-
válasz
nemmaradtnév #111124 üzenetére
-
Khelben
nagyúr
válasz
nemmaradtnév #107784 üzenetére
Nem nagyon van más ebben az ársávban. De mondom: Core M csak netezésre és szövegszerkesztésre. Számolásigényes feladatokba belehal. Az 5Y10 kb. egy I3U-val egyenértékű, kicsit gyengébb annál, az 5Y70 pedig folyamatosan visszaveszi az órajelet, ahogy eléri a TDP korlátot. Játéknál különösen izgalmas, ahogy ugrál az fps 40 és 5 között
Lenovo-t kiveséztük már sokszor, ilyen szervizszolgáltatással nem lehet ajánlott. Amúgy meg a Yoga3 nem is tett rám olyan jó benyomást, mint az UX303.
-
válasz
nemmaradtnév #107780 üzenetére
Jobban járna egy alig használt Dell E7440-el,amibe msata SSD és HDD(akár 1 TB is) is belefér,világító hun billentyűzettel,full HD IPS-el 250 ezerből lazán kijön,amire még lesz pár év NBD garancia is.
-
Khelben
nagyúr
válasz
nemmaradtnév #107780 üzenetére
UX303 volt nálam, én nem tudnék rajta sokat gépelni. Mindenképp próbálja ki előtte a billentyűzetet. Ha az UX305 Core M-es, akkor nem hiszem, hogy ajánlott minősítést kapna, mert netezésen meg alap szövegszerkesztésen kívül másra nem nagyon alkalmas. Érdemes ránézni az UX303-ra, abban rendes hardver van, nem ilyen herélt processzorok.
-
kall
csendes tag
válasz
nemmaradtnév #100792 üzenetére
(#100792) nemmaradtnév: Én valóban az asust ajánlottam azéert a pénzért, vedd meg nyugodtan.
Mert persze, hogy jobb egy 10 milliós autó, mint egy 3 milliós, de ha nincs vkinek 10 miilája, akkor is kell autóznia.
És azért az összegért - új notebookban gondolkozva, ilyen cpu és gpu igény mellett -, szerintem az ajánlott a legjobb vétel - a megfelelő átalakításokkal. De erről már privit írtam, mert nem akarom, hogy túl terjengősek legyünk.
Amúgy szeretek ironizálni.
Vagy nem? -
Khelben
nagyúr
válasz
nemmaradtnév #100789 üzenetére
Látom, nem hallottad ki az iróniát a hozzászólásból. Az a gép minden szempontból kerülendő.
-
kall
csendes tag
válasz
nemmaradtnév #100789 üzenetére
no fene. sikerélmény
-
kall
csendes tag
válasz
nemmaradtnév #100763 üzenetére
Erre jártam, áldozok két percet rád az életemből. mert ritka kreatív neved van
.
Most szedtünk szét darabjaira, és teszteltünk le pár notit. Fordított sorrendben.
cpu, gpu, wifi tesztek mentek elsősorban. És épp beleesett a szórásba ez,:ASUS X550JX-XX121D 15,6"/Intel Core i5-4200H/8GB/1TB/GTX 950M 2GB
- nagyon erős cpu (16%-kal erősebb, mint az új átlagos i7-esek értsd: Core i7 5500u)
- komoly gpu: gtx 950 (ez picivel erősebb, mint a AMD Radeon R9 M280X, ha ez mond neked vmit.)
- Helyből 8 gb ram / hdmi, webcam alap (bár ez a legolcsóbban is van. csakúgy, mint usb 3.0)
- ezt most 186-ért látom itt [link]
De ha az én gépem lenne, akkor menne bele 120 gb ssd (15 ezer), kijönne a terrás hdd és menne egy külső gyors rackbe (3 ezer), így két legyet ütnék egy csapásra: lenne egy rendkívül gyors gépem és egy terrás külső vinyóm cakumpakk 205 ezerért. Az általad linkelt notit is ismerjük, teszteltük: teljesítményben jóval elmarad a fentitől. miközben drágább. mókás.
szal abszolút nem esélytelen amit szerettél volna, már csak 5 ezret kell sikkasztanod és minden álmod egyszerre teljesül.
ha kell segítek, csak sikts rám.
-
Khelben
nagyúr
válasz
nemmaradtnév #100763 üzenetére
Dell 5558 vagy Asus K501, attól függően, hogy a minőségi kijelző vagy a vga erő a fontosabb. A Dellben van fullhd IPS, az Asusban erősebb vga. Munkára egyik sem alkalmas, de ennyiért gondolom tanulásra keresel gépet, nem napi 8 óra munkára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest