- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
masholnap #30406 üzenetére
Elméletben a 8460p-ben is kikapcsolható, meg bios frissítés után, de ugyanúgy ment utána is állandóan.
Amit linkeltél, abban ki tudtad kapcsolni?
@ volt már vagy 30 Dellem, de olyan még nem, amelyik 100 fokot elért volna, 150 fájl együtt baksmalizáskor volt talán 85 fok a maximum. Egyébként nem kell kályhát venned, azzal is lehet spórolni. -
stratova
veterán
válasz
masholnap #30380 üzenetére
Az is igaz, hogy a hőskorban nem volt igazán olcsó gép, ha valaki notebookot vett azt drágán tehette. Minél nagyobb rétegnek nyílik meg ez a lehetőség és olcsóbbak a gépek, annál többet spórolnak rajtuk.
Egy megbízhatóbb noti, újonnan teljesen alap felszereltséggel, a leggagyibb kijelzővel, legkisebb HDD-vel, IGP-vel is 250 inkább 300e.
Ha valakit nem zavar, hogy nem repeszt rajta pár dolog, de nincs sok pénze és tartósat szeretne, annak egy használt jó állapotú (igazi) üzleti lehet megoldás.Mostanság jutottam el oda, hogy lassan hogy a Pentium M760 kezd kevés lenni böngészéshez lassan Noscript mellett is. De lehet, hogy ezen egy rendszer újrahúzás/gyomlálás kis HDD karbantartás is segít ideig óráig. A te régi masinádban is hasonló korú vas dolgozhat, csak az én gépem (Asus) már 5 éve inkább asztaliként üzemel, nem kínzom ha nem kell (le sem hajtom a fedelét), mert ez szétesne. Az első két évében ezt is naponta hordtam, használtam utazás közben is, de ez sajnos nem arra van kitalálva.
Ezért szeretek néha hozzám kerülő egy-két agyhalott, már nem kell típusú, notiban nézelődni, mit az ami gyorsabb és még megeszi unokatestvéremék Thinkpad Triója.
-
stratova
veterán
válasz
masholnap #30377 üzenetére
Szerintem az igényes munkanoti, a Probook b / TP L / E5000-nél indul. A kisvállalati inkább kicsit pofozott konzumer. Inkább arra akartam utalni, hogy a felsoroltakból annyira nem rossz. A műanyag is lehet egy tejfölös dobozzal vetekedő és ABS is.
Régi szép idők, amikor a Thinkpad R rollcage nélkül is elnyűhetetlen volt
(most is az, egy hónapja kapott egy Pentium M745-öt).
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
masholnap #29600 üzenetére
Sajnos ilyen szinte mindenhol előfordul márkától függetlenül (pl olvashatod az én HP Elitebook-os történetemet), a legigényesebbek a Dell-nél ilyen szempontból.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
masholnap #29529 üzenetére
Ebbe én nem szólok bele soha, mindenki annyiért vesz gépet amennyiért neki megfelelő, ha ő így szeret dolgozni akkor hajrá, ő dolga ő döntése...
BénaNyurga: Erre a célra miért nem vesz egy külső vinyót csak? Minek erre gép? Amúgy Elitebook, Latitude, thinkpad-okat lehet venni ilyen áron, és azok minőségben ott vannak.
-
Tikakukac
titán
válasz
masholnap #28549 üzenetére
Noticsekken jókat írtak róla, nagyon régi workstationokkal tudtam csak kontaktusba kerülni sajnos. Mosqu!to nem tudott valamit tutit mondani Precision témában?
X200s a másik 100%-ban saját gépem. Meg mikor mit hoznak a haverok/emberek. Meg az otthoni nyájat is én terelgetem időnként
Tyúklétra360: Hmm, jól hangzik.
-
Tikakukac
titán
válasz
masholnap #28543 üzenetére
Workstationok nem szoktak panaszkodni, de akkor ugye a ceruza is rohadt vastagon fog fogni. Dell HP meg Thinkpadok várják szeretettel pénztárcádat
Mondjuk G-s Asusokról azt hallottam, hogy kegyetlenül hűvösek, igaz, van bennük 2 kiló réz. Meg azt is, hogy ettől függetlenül szeretnek meghalni
Morogni nálam a 7200-as vinyó szokott, a gép kussban van. Még a HP is, a másik meg főleg, mert ideje nagy részében álló ventivel van. Előfordul kiszopósodott ventis gép, de gyárilag a morgásra alapjáraton nem sokan panaszkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest