Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Aktív témák
-
-
Puby25
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék barátnőmnek venni egy Dell notit csak nem tudom milyet.
Nem tom mi alapján véleményezitek ezeket a gépeket, de ami nekem fontos,
-Sima otthoni használatra
-Jah ami "nagyon fontos"a szín ha lehet választani purple (lila) legyen
- 500GB háttértár
- 4MB Ram
-UK-n belül kellene (nem érdekes a bill.), mivel London ban élek.
- Az összeg max 500-600 Ł (150e-180e Ft.) legyenElőre is köszönöm!
-
Puby25
csendes tag
Sziasztok!
A segitségeteket szeretném kérni abban, hogy milyen Notit vegyek barátnőmnek karácsonyra
Szempontok:
-200e a felső határ.
-Fehér vagy lila színű legyen lehetőleg
- Dell, Msi, Hp v. Lenovóban gondolkozom
(-A többit odabízom)Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Puby25
csendes tag
Sziasztok. Milyen laptopot ajánlatok maximum 200, de az már nagyon a teteje. Általános dolgokra használnám és játékra is pl. cod2, és azért oda kellene direktx7 alatt 125 fps ha ez lehetséges.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Puby25
csendes tag
Hát nem tudom ennyivel nem győztél meg, meg van annak az oka,h 3 év garancia mert egetverő árakért tele rakták stabil(a garancia miatt) de ugyanakkor elég gyenge cucokkal, mármint sebesség szempontjából. Mintha itt csak a márkát kellene megfizetni. Lehet tévedek.További érveket, ellenérveket jó néven veszem.
-
Puby25
csendes tag
Én mint lajikus, leendő notebook tulaj fordulnék hozzátok azzal a nagy kérdéssel,h milyen notit vegyek az ár kb 150e -ig van megszabva. Előző hozzá szólasokbanolvastam, h a nagy teljesítmény felesleges hűtés és egyéb tényezők miatt amellyel egyetértek, igy inkább a minőség(márka, teljesítmény-ár arány) és az adatátviteli sebesség ami fontos.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest