Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Aktív témák
-
pmatthew
tag
válasz
T-unit #49953 üzenetére
Köszi a választ. Valóban a 290k sok érte, de lehetséges hogy meg tudnám venni olcsóbban (250k körül) úgy viszont talán megérné. Igazából egy Lenovo Y560-t néztem ki (az i3 as verziót), de sokat olvastam róla, ill. néztem kiállított darabot is, és nem győzött meg a minősége (a csillogós műanyag, gyenge zsanérok...), ezért néztem másik alternatíva után. Ez a HP így, alu. borítással masszívabbnak tűnik, kérdés hogy megéri-e azt a plusz költséget. Ezeken vacillálok most.
-
pmatthew
tag
Sziasztok.
Erről a gépről tudna valaki mondani valamit? [dv6-3120eh] . Teljesítménye szerintem elég jó, így főleg az érdekelne hogy milyen minőségű, hogy van összerakva, illesztések, zsanérok megfelelőek-e stb. Az alu borítás sokkal jobb-e a műanyagtól... Ha erről a konkrét típusról nincs senkinek tapasztalata, akkor dv6-3000 szériáról is jó lesz némi infó.
Köszi !
-
pmatthew
tag
-
pmatthew
tag
válasz
vehement69 #13560 üzenetére
a chipsetekről bővebben itt:
[intel.com] -
pmatthew
tag
De talán mégis jobban össze van rakva mint az általam mutatot másik noti, az Acer, nem?
-
pmatthew
tag
Satellite-ot miért ne?
-
pmatthew
tag
Aham, köszi a választ. Hát elsősorban nem játékra kellene, de ez nem azt jelenti hogy nem szeretnék néha napján kicsit kikapcsolódni pár gémmel
. Épp ezért gondoltam egy ilyen gépre mint amiket írtam. Nem ismerem az integrált vidikarik teljesítményét, de szerintem azért egy 2400 xt vagy egy 2600 as Ati joval többet bírna.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest