Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Aktív témák
-
DeathZombie
csendes tag
válasz
L!NK->Q3 #11980 üzenetére
Üdvözlet neked is!
Haveromnak a VR610-ese van. Aztmondja akkuja jól bírja, még a számomra kicsit hihetetlen 3 órát is említette, de lehet csak sokat ivott.
Quake 2 neki gond nélkül elfut, meg az F1-Challenge 2002-2006 is. ( Q3, Cod-ot sajna nem próbálta ) Filmet, zenét állandóan azon néz/hallgat, panaszt még nem hallottam tőle. -
DeathZombie
csendes tag
válasz
sssent #11681 üzenetére
Volt már jónéhány asztali gépem, meg ismerőseimnek is, és bizony azok egy idő után elhasználodtak, szóval ezért nálam gépvásárlásnál ki van lőve a használt gép.
Túlságosan is felülről tekintesz ezekre az Asusokra, sztem igencsak erős túlzás Tesco gazdaságosnak nevezeni az F3TC sorozatot. Én kimondottan jókat olvastam róla, probáltam másoknak is ajánlani, akik a 150 ezres kategóriában gondolkodtak, és nem benyomni nekik egy 200 ezres gépet. Megmondtam, hogy mi bajom az 1éves garival.
Részemről lezártam a témát, ettől függetlenül, ha vki ilyen árkategóriában fog gépet keresni, majd megemlítem nekik továbbra is ezeket a gépeket, hogy legyen vmi konkurenciája a Lenovo-nak.
-
DeathZombie
csendes tag
Félreértés ne essék ( vagy nem is volt ? ), én személyes átvételnél értem a kipróbálást a senorgnál. Ha futárszolgálat hozza ki akkor nem tudom. De ha nincs raktáron, és rendelni kell az üzletbe, de te személyesen veszed át, akkor kipróbálhatod természetesen, mielőtt megvennéd. Mondjuk sztem ez alap, mert eleve pixel hibásan nem jó dolog gépet venni.
-
DeathZombie
csendes tag
válasz
kekegsm #11655 üzenetére
De egy igazi buisness noti azért kicsit többe kerül mint ezek az Asusok, amikről én beszélek. Valóban, minthogy nem vagyok milliomos, olyat még nem használtam.
Más: Attól, hogy egy gépnek több a garanciája nem gondolom azt, hogy jó, viszont egy kevés garanciás gépet nem tudok jónak tartani, mégha alapból jó is, mert az 1 év egyszerűen kevés. Tudom, hallotam én is sokat, más termékeknél is, hogy szemétkednek a garanciával, de még akkor is jobb mint a semmilyen garancia.
-
DeathZombie
csendes tag
válasz
kekegsm #11640 üzenetére
Azért hidd el van annak oka, hogy 1 év garanciát adnak a Lenovokra. Ha olyan csúcsszuper gépek volnának, akkor semmibe nem kerülne 3 évet adni rá, merthogy ha nem lenne sosem bajuk, nem volna plusz javítási költsége a cégnek, és akkor az olyan hülye emberek mint én látnák, hogy ezek igenis garantálják, hogy nem lesz annyi ideig semmi baja a gépnek.
Ha az én ócska Asusomnak másfél év múlva baja lesz, akkor garival megjavítják. Ha vmi csoda folytán történe vmi egy Lenovóval másfél év múlva ( természetesen ez gondolom kizárt, mert annyira király minőség ), akkor viszont lehet pénzért javítattni, vagy kukába dobni.
Elhiszem én, hogy tartósabb anyagokból van összerakva, de az 1 év gari akkor is nagyon kevés egy ilyen értékű termékre.
-
DeathZombie
csendes tag
válasz
ocsi19 #11618 üzenetére
Sztem meg jó az Asus, ha megnézed itt az Asus fórumot az F3TC sorozatról különösen jók a vélemények, és én magam is csak megtudom erősíteni, hogy jó a billentyűzete, és elég tartósnak tűnik. 150 ért vmelyik Asus F3TC-nek 9 cellás akkuja van, amivel 1 óráig tovább bírja az akku.
Kicsit érdekes, hogy épp a tartosságot hozza fel valaki ellenérvnek az Asus ellen a Lenovóval szemben, mikor arra csk 1 év garancia jár, az Asusra meg 2. -
DeathZombie
csendes tag
válasz
dany27 #11585 üzenetére
Üdv!
Haveromnak is ilyen van. Pár hete vette. Neki tetszik nagyon, egyetlen negatívumként tán a billentyűzetét említette, ami nem túl kényelmes.
Emellett én is sokáig ezen a gépen gondolkodtam, tényleg nagyon jó adatai vannak, de aztán olvastam pár nem túl szép dolgot az MSI márkáról, mint fűnyíró hangosságú és gyorsan tönkremenő ventillátor.
Azután én ezt a gépet nézegettem sokáig:
Asus F3M AP113Igaz az MSI-vel ellentétben, ebben csak 1 giga ram van, de procija meg kicsivel erősebb, memória meg utólag úgyis bővíthető. Ráadásul Asus fórumban sokan írták, hogy az F3M sorozat nagyon jól összevan rakva.
Ebben már bene van egy táska, meg egy egér is, így benne van a 140ben.
De ha mégis sok, akkor van ennek a 111-es változata olyan 5 ezerrel olcsóbban - bolttól függően, ami ugyanolyan mint ez, csak 160as helyett 120as vinyóval.
-
DeathZombie
csendes tag
Hello. Én most vettem egy Asus F3TC AP095-öst, még tapasztalatom ugyan sok nics róla, mert az XP pár órája került fel rá, de billentyűje pl. nagyon kényelmes, na meg a gép adatai sztem egész jók: 1 gb ram, 9 cellás aksi, 160-as vinyó, fireware, s-video, webcamera, mikrofon. Meg itt az Asus fórumon is írták páran, hogy nagyon jól összerakott gép, jó ár-érték aránya van.
Szervíz ha nem is a leggyorsabb, de futár hozza-viszi a géped, ( vagy ez másnál is így van? ) ami sztem nagyon jó, mert ha véletlen gond van, akkor nem kell az egész csomagot a világ végére elcipelned. Na meg 2 év garancia jár hozzá, szemben pár márka 1 évével, igaz vannak 3 éves garisok is, mint a Dell.Itt a legolcsóbb, én is itt vettem:
http://shop.senorg.hu/shop.php?id=14254&mode=item
-
DeathZombie
csendes tag
Vkinek van ilyen, avagy van vmilyen tapasztalata erről a laptopról ? ASUS F3M-AP113 v. ASUS F3M-AP111? Nekem jónak tűnik, még egy MSI-n gondolkodom ( MSI VR610X-012HU ), de azokról meg azt hallottam, hogy újjabban sok közöttük a rossz ventis, bár garanciája korekt, de akkoris.
ASUS-ok meg mintha megbízhatóbbak lennének, csak sajna e két laptopról semmi véleményt nem volt szerencsém olvasni.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest