Hirdetés

Aktív témák

• adm

őstag

válasz Bluegene #27658 üzenetére

olvasd végig a ventilátoros keresést is. pl. azt, hogy kinek mi szép azt nehéz meghatározni, fölösleges belemenni is. de ha a használat alatt heteket vagy hónapokat van szervizben (amire igen jó esélye van) a kinézet sokad rangú.

az említett 16"-os msi kapcsán nézelődtem az msi topikan. vannak olyan részek, ahol egy lapon (50 hsz) többségben voltak a hibák/garanciális problémák. hidd el nem töltöm azzal az időmet, hogy hibákat keresgélek az msi topik 10000 hsz-sa közül. azóta több msi tulaj is hasonlókat írt ebben a topikban is.

egy lelkes amatőr. félévet töltöttem a notim kiválasztásával. végig olvastam pl ezt a topikot, meg sok másikat is. tanulságos, hogy emberek akiket nem lehetett lebeszélni 1-1 előre sejthető rossz döntésről akár másodszor, harmadszor is meghozták azt vagy sokat buktak a saját tapasztalaton.

ha jól tudom a fu-si sokáig piacvezető volt itthon, magas hibaszázalékkal és gyenge szervizzel. valamennyi minőség javuláshoz és a korrekt szervizhez az kellett, elvesztették a piacvezető szerepet.

(#27661) Bluegene

nem mondtam, hogy ilyet vegyél. ilyet vettem és nem msi windet kaptam.

250k-ből már érdemes lenne megnézned a dell studiokat. magasan veri minőségben és supportban is az msiket.

mod: igen sajnálatra méltónak érzem magam, ha egy munkából adózás után - még ha renew-ként - ilyet vettem ;)

Aktív témák