- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0b1
tag
válasz
deja vu #74127 üzenetére
Én is elkezdtem most utánajárni a godognak, egyébként Lenovo Ideapad Y580-20994BU laptopról van szó. Állítólag HDMI 1.4 van benne, de ezt hivatalos forrásból nem tudtam megerősíteni, alapjáraton az Intel HD4000 fut, ami nem támogatja a dual link dvi-t, így igazából csak FHD-s monitor menne, de itt[link] állítólag sikerült megoldani a WQHD 55 Hz-t.
-
r0b1
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy GTX 660m VGA-val és i7-3610qm procival rendelkező laptop ki tudna hajtani egy WQHD-s vagy 4K-s kijelzőt? Főleg filmezésre, netezésre, programozásra kellene, játékra és egyéb komolyabb teljesítményt igénylő dolgokra nem lenne használva.
Valamint a videokártya teljesítménye befolyásolja a megjelenített kép "szépségét"? (Itt nem a képfrissítésre, fps-re gondolok, hanem, hogy ugyanolyan szépek lesznek-e a színek. Ha pl. ugyanarra a monitorra egy gyengébb és egy erősebb videokártyáról vetítem ki ugyanazt a fényképet, akkor ugyanazt a végeredményt fogom látni?)
Köszi! -
r0b1
tag
válasz
Teaway #73972 üzenetére
Köszi. Egyébként azért kérdezem, mert már találtam, persze használtan (~80-90k). Az ár miatt inkább ezen kettő valamelyikéhez húzok. Ha nincs nagy minőségbeli ugrás akkor a garancia és a keskeny káva miatt nem fizetném ki a többletet (pedig tényleg nagyon jól néz ki a CB271
).
-
r0b1
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb, Dell U2713HM vagy Acer CB270HU?
Vagy a fenti két monitor mennyiben marad el az Acer CB271HU-tól?
Ugye a Dell egy 2012-es monitor, ebben az ársávban ilyen keveset fejlődött volna a technológia hogy még mindig labdába tud rúgni?
Az AOC Q2781PQ - Style-line is nézegetem, de annak nagyon nem tetszik a talpa, viszont az új ára annál inkább, ez milyen a fentiekhez képest?
Általános felhasználásra kellene, meg néha kis játékra, max 130k, új és használt is lehet, 27-es WQHD, 60 Hz- nél nem kell több, GTX 1070-ről lesz hajtva.
Úgy láttam ez a négy monitor a legnépszerűbb itt a fórumon ezekre az igényekre, vagy van még valami amit érdemes lenne megfontolnom?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest