Hirdetés
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
Ma tisztitas kozben sikerult vmi porszemmel belekarcolnom a majd 9 eves Dell u2311h monitoromba. Nem veszes, de akkor is ba...a mar meg! Hozzam nott, mint vmi haziallat . Szerencsre azzal tudom nyugtatni magamat h a kezdeti 30-40-es fenyero helyett mar majdnem maxon (95) hasznalom.
Emiatt barmennyire is faj, leginkabb a penztarcamnak, szeretnem par honapon belul lecserelni. A munkahelyemen egy u2515h-t hasznalok. Nekem az nagyon tetszik, de sajnos mar nem kaphato. A markahoz ragaszkodom az itthoni es a munkahelyi tapasztalatok valamint a konzervativ design es a megszokott dell talp miatt.
A hulye kerdeseim:
Az h az u2518d is van olyan jo, mint az u2515h?
Esetleg varjam meg az u2520d-t? Annal dragabbat nem akarok.
Munkara nekem szuper ez a meret es felbontas, de itthon jatszani is szoktam viszont az RX580 inkabb full HD-re jo. Mennyire zavaro ha nem nativban hasznalom? Megoldhato h mondjuk csak a kepernyo kozepen FHD-ben jatszak es a szelei feketek legyenek vagy ez baromsag? -
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Nyugdíjas #5528 üzenetére
Nyilván a Dell-t és ezért volt az eredeti kérdés az, hogy vajon kijön-e a Dell az új LG panellal és az vajon jobb lehet-e, mint a mostani. Én a munkahelyen megszoktam a Dell monitorokat, számomra az az alap. Lehet, hogy szétvetne az ideg ha az LG-t vagy mást kéne az asztalomon igazgatni.
Az offra: nem csak nálunk vesznek LG-t.
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Nyugdíjas #5524 üzenetére
Szeretnél egy kicsit várakozni reményteljesen?
PontosanAzért megpróbálhatnál egy kicsit elvonatkoztatni a háztól és koncentrálhatnál a panelra a fórumozók kedvéért.
Én még nem találkoztam LG monitorral (itton CRT sami, mukahelyen 19" Dell LCD), de az már a képekről is látszik mondjuk az IPS231p-n, hogy valami nem stimmel azzal a talppal meg úgy az egész furcsának tűnik (pedig még rendesen állítható a magasság, meg forgatható nem úgy mint az IPS236v), de látatlanba nem akarok olyan lesújtó véleménnyel lenni, mint te.
Azok akik itt vesznek az u2311h-ból, sokan kalibráltatják is. Az LG-t nem lehet? A penelt kiszolgáló elektronikával,a menüvel vagy a kalibrációs lehetőségekkel is van probléma az LG-nél? -
Tibicsucsu
aktív tag
Hali!
Ha jól tudom a sokat ajánlott dell u2311h-ban is LG panel van. Most kijött az LG az IPS23x szériával, amiben már ha jól tudom újabb panel van és ahogy hallottam elég jóra sikerült. Az lenne a kérdésem a hozzáértőkhöz, hogy ha a mondjuk a dell kijön egy u2311h utóddal az új LG panellal szerelve, akkor van-e arra esély, hogy az érezhetően jobb lesz, mint az előd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest