- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
chewycl
tag
válasz kotibor #111942 üzenetére
Én a 27-es változattal szemezek, egy dolgot találtam redditen ami nagyobb negativum:
Az overdrive-ot nem lehet kikapcsolni vrr módban, igy 60 Hz körül elég nagy overshoot van. Nem tudom, hogy azóta van-e már erre official fix, hogy ki lehessen kapcsolni. Itt találsz képeket egyébként a problémáról.[ Szerkesztve ]
-
chewycl
tag
Sziasztok,
Melyiket választanátok a kettő monitor közül és miért?
Acer Predator XB273UGSbmiiprzzx
Dell S2721DGFNagyon szemeztem a 32"-es XB323UGP-vel, de nem akarok 290k-t kiadni egy monitorért. Mondjuk lehet bevárom a black friday körüli akciókat. Hátha jönnek megint alza kuponok kerékpárcsengőre és UTP kábelekre
-
chewycl
tag
Sziasztok,
32" környékén 1440P, nem ívelt IPS paneles monitorok közül melyik az ajánlott darab? Fontos lenne, hogy G-sync is működjön rajta, de 144Hz nem muszáj. Olyan 150k körül jó lenne ha megállna.
Egyetlen monitort találtam ami árban is normális, viszont alapból csak 1 év gari és régebbi modell:
LG 32QK500-W
VA panelesekből több is megfelelne mint pl a fentebb linkelt LG 32GK650F-B 32
Filmezésre is lenne használva kanapéról, ezért fontos lenne, hogy a betekintési szögei normálisak legyenek. Még sohasem láttam VA panelt, annyira azért nem vészes pl filmezésre? Eddig megvoltam a kőkorszaki Dell u2311h monitorommal is, szóval ezt váltaná. Irodai munkára, filmre és játékra egyaránt használnám. -
chewycl
tag
sziasztok!
le szeretném már végre valahára váltani a jó öreg 17"-os monitort. A keret 40-45ezer forint lenne, milyen típust tudnátok nekem ajánlani? jelenleg ezt szemeltem ki : ASUS VW225D Black
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Trollok komolyan
- Milyen TV-t vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Path of Exile 2
- További aktív témák...