Hirdetés
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adames
tag
Vettem egy ASUS ProArt PA278CFRV 2k monitort, de általános felhasználásra, mint internetezés, youtube, videók, filmek, fényképek, minden más egyéb programok...... Egyszerűen nem tudom beállítani számomra megfelelőre, hogy szép képet adjon. Vagy sárgás, vagy túl fényes vagy sötét. Már mindent kipróbáltam.
Lehetséges az, hogy ez a monitor általános célra nem jó csak professzionális grafikai tervezésre? -
Adames
tag
Tehát általános célra filmek, videók, Internet, Youtoube, fényképek, zene szoftverek futattása, stb. a Dell nem annyira való? Mitől nem egy liga az Asussal?
Miért kicsi a 27"? Mind a három említett monitor 27" és 2K felbontású.
Nekem nem kicsi a 27", mert jelenleg is azt használok, csak már egy régi Full HD LG monitort.
Vagy ha már ma vásárol az ember, akkor nem érdemes 27"-ban gondolkodni, hanem minimum 32" és 4k?Köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
-
Adames
tag
Szerintetek melyik a legjobb az alábbiak közül professzionális célra?
- Dell UltraSharp U2724D
- ASUS ProArt PA279CRV
- Samsung S27A600UUU -
Adames
tag
Szeretném a véleményeteket kérni ha lehet, hogy érdemes-e 32"-os monitort venni, vagy jobb a 27". Nem játékra kell, hanem mindannapos vegyes használatra. Internet, filmek, videók, zenei programok, stb.
Valamint Dell vagy LG?Köszönöm a véleményeket.
-
Adames
tag
Sziasztok!
2k 27"-os monitort szeretnék vásárolni vegyes használatra, /képek, filmek, videók, programok, internet, stb/ és nem játékra!
Melyik a jobb választás szerintetek?1. Xiaomi Mi 2K Gaming Monitor 27 BHR5039GL
2. Dell UltraSharp U2724D Monitor -
Adames
tag
Sziasztok!
Sokat olvasgatva arra jutottam, hogy egy 27"-os 2K monitor a legoptimálisabb talán számomra. Márkát illetően talán a Dell ami bejön nekem, ugyanis én nem csak a technikailag nézem, hanem külsőleg, kinézetileg is.
Mivel egyáltalán soha nem játszok, így ha jól tudom bőven elég nekem akár egy 60HZ-es is. Érdekesnek találom, hogy van sima DELL, és az UltraSharp, ami technikailag "rosszabbnak" látom, max kinézetre mutatósabb. Mi indokolja, hogy drágább akkor, mint a sima Dell? Ér annyival többet valamiért?
Szerintetek melyiket érdemes venni 27" 2K monitorból most ha játszani egyáltalán nem játszol? Persze azon kívül mindent.... -
Adames
tag
Aztán egy technikai kérdés.....
Aki ismeri a Dell S2721DGFA monitort.... a hátán a kék led világítást ki lehet kapcsolni, és úgy is marad, vagy minden egyes monitor bekapcsoláskor újra ki kell kapcsolni, hogyha zavar? -
Adames
tag
Sziasztok!
A kettő monitor közül melyik a jobb vegyes használatra?
ASUS ProArt PA278CV, vagy Dell S2721DS ? -
Adames
tag
válasz Selynelar #124006 üzenetére
Köszi. Igazából játszani nem játszok, és az ára sem befolyásol nagyon amennyiben megéri tényleg! Viszont úgy érzem, hogy mivel nagyon közel vagyok a monitorhoz, így a 32" nagy lenne nekem. 27"-ból ki is néztem egy Dell S2721DS monitort, melynek felbontása 2560 x 1440, képfrissítése 75Hz Ez jobb volna akkor mint a jelenlegi FullHD monitorom gondolom akkor.
-
Adames
tag
Akkor ha maradok a 27"-nál abban az esetben a 2K felbontás a legideálisabb? A 32"-nál csak annyi a bajom, hogy egy karnyújtásnyira ülök az asztalon a monitortól. Egy 32"-os 4K-s közelről nem volna olyan jó úgy tudom.
-
Adames
tag
Köszönöm a választ. ezek szerint 27"-os méretben elég a FULL HD? Nagyobb felbontást nem is igazán ajánlott? Hmm
-
Adames
tag
Egy 4k monitor esetében melyiken látja normálisabban, nagyobb méretben az ember az ikonokat és a szöveget Windows alatt? 27, vagy 32"? Melyik a jobb?
-
Adames
tag
válasz Selynelar #123954 üzenetére
Köszönöm. Ès a Dell-ről senki semmit? Pedig jókat olvastam róla állítólag sok helyen azt írják, hogy jobb mint az LG. A kiszemelt LG nek például talpa műanyag, ennek fém. Ráadásul élesebb a képe is stb. Persze ezek még nem azt jelentik hogy jobb is azért kérdezem mert személyes tapasztalatom nincs egyik márkával sem, és szeretném tudni hogy mégis melyik a legjobb választás a három közül.
-
Adames
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy 27-28" méretben melyik a legjobb IPS 4k-s monitor általános célokra? Akár szerkesztés, képek, videók, internet, stb.
Amit eddig kinéztem a következők:
- Dell S2721QS
- LG 27UP600-W
- Samsung S27A800UJUKöszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest