Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtz
aktív tag
válasz #50192640 #117366 üzenetére
Ezredes? Örnester volt. [Vagy nem ugyanarra a karakterre gondoltunk. Furcsáltam is hogy bárkinek van fogalma 2021-ben arról, hogy honnan volt anno a név. ]
#117367l.skywalker:
Most hogy így mondod, valahogy ennek a kistesójáról nem igazán esett szó legalábbis amíg én nézelődtem. [a conceptD CP5] Pedig amúgy nem tűnik egy rossz darabnak az sem, nagyjából a G7-el van egy árban Oazison.[ Szerkesztve ]
R.I.P. Fractal Design Define R3 Arctic White 2011-2013
-
-
Csandi
őstag
válasz #50192640 #117361 üzenetére
Olyasmi nem igazán van, ez a "retina" dolog az Appleök sajátossága. LG UltraFine széria ami ilyesmi, azért mert az is alapvetően apple-höz készült, de meg is kérik az árát, 250-300tól indulnak. Persze, lehet ajánlani hasonló felbontást de akkor nem lesz olyan kis méretben mint amilyen egy mac (a kicsit relatív értem, nagy felbontás mellé kis méretű kijelző), vagy fordítva, van akkora kijelző csak kisebb felbontással.
Na meg ezek az UltraFine monitorok elsősorban kreatív munkára vannak, nem sima irodai munkára, ezért a színtérlefedettségük is kimagasló, ami szintén hozzáad az árhoz.
Ha meg jó kisebb felbontás, lényegesen olcsóbban, akkor azt javaslom, hogy menj fel oaziscomputerre, állitsd be, hogy 2560x1440 felbontás és Dell márka, és onnan ami szimpatikus azt veheted is, ha nem játszol bármelyik ajánlott
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest