Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qlux
tag
válasz Tuhajohn #95306 üzenetére
Szia! Nekem ilyen monitorom volt, csak 27-es. Számomra megfelelő volt, baromi jó színekkel, tűéles képpel. Kicsit túlszaturált, de engem nem zavart. Nem tapasztaltam "lilas effekteket, blur is minimalis volt. Homogenitása nem volt a legjobb, de csak akkot latod, ha mondjuk szurke hatteret bamulsz rajta. IPS mellette nagyon gyengusz, mondjuk csak egy 80k Dell volt mellette. Panel hajlítás is kellemes csalodást okozott.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Tuhajohn #95320 üzenetére
Korábbi hsz-omban leírtam, hogy a fehér az inkább tojás színű volt, olyan ekrüs, mintsem fehér, a színek pedig szerintem cseppet sem természetesek, sokkal inkább túltoltak. Persze lehet ez a beállítások miatt vagy mert nem volt kalibrálva a monitor, nem tudom, de a mellette lévő TN paneles DELL - valszeg szintén nem kalibrált - sokkal szebb volt számomra. Ez az én véleményem, lehet, hogy Neked vagy másnak tetszene. Meg kell nézni személyesen. Media Markt-ot keress fel, szerintem ott meg tudod nézni.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz Tuhajohn #95306 üzenetére
Nekem is IPS van, láttam élőben és nagyon borzalmas volt. Mellette lévő TN panel klasszisokkal szebb volt. Nekem csalódás volt, pedig én is a CHG70-es szériát néztem ki a Qantum Dot miatt, de nem tetszett.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest