Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó, 4G-s, de sokáig bírja
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmy88
tag
válasz
Zimmy88 #36123 üzenetére
Sziasztok!
Kicsit elsiklottunk már felette, remélem nem azért mert nem tud senki megoldást :-) A következő gondom van:
Nemrég vettem egy U2412M típusú monitort, mindene tökéletes leszámítva egy dolgot: nem működik benne az Energy Smart funkció. Pontosabban működik, de pont fordítva, tehát világos képernyőtartalom mellett tovább emeli a fényerőt, sötét képernyőtartalom mellett pedig tovább sötétít.
Nem értek annyira hozzá, de azon gondolkoztam, lehetséges-e, hogy a használt kábel miatt van ez, mert pl ha VGA kábellel kötöm a gépre, akkor aktív egy csomó olyan menüpont, ami a DVI kábel esetén nem (horizontal és vertical position, pixel clock). Lehetséges, hogy HDMI vagy DP kábelt használva működne az Energy Smart? Sajnos nem tudom kipróbálni, mert csak VGA és DVI kábelt adtak a monitorhoz...
Ötlet?
Előre is köszi! -
< CyberBob >
őstag
válasz
Zimmy88 #35000 üzenetére
Szerintem csak a dizájn miatt használnak külső tápot így vékonyítva a megjelenítőt. Ettől függetlenül én praktikusabbnak tartom, mert könnyebb cserélni, nem a monitort melegíti és ha idővel elkezd zúgni még is messzebb van. Az már más kérdés, hogy a sok külső tápos eszköztől úgy néz ki az elosztó mint egy katonai löveg.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Zimmy88 #34970 üzenetére
Jó a kiterjesztés. Nálam a Catalyst-ban csak katt a tv-re és be lehet állítani mindent. Esetleg tegyél egy próbát ezzel: UltraMon .
Jön fel az ASUS mint a talajvíz: 4K felbontásra képes 31,5" és 39" képátlójú monitorokat dob piacra az ASUS .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- SAMSUNG ( LS27D600UAUXEN) 100HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest