- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
rasky
senior tag
válasz
KubanitoS #74863 üzenetére
Nekem kb egy hétig volt GW2760-om, de engem zavart az után húzás a játékokban, illetve az anti glare réteg sem tetszett ennél a monitornál...így Brekk segítségét kértem, hogy intézzen nekem egy normális P2417H monitort, ami IPS-es és azóta teljesen elégedett vagyok, ezt köszönöm is neki, pedig a problémás vásárlók közé tartozom
-
-
linuxuser666
tag
válasz
KubanitoS #73985 üzenetére
Kérdeztem több monitorról hogy tudnak-e ezeknél jobbat hasonló áron, és a Brekk azt írta ezek mind jók, de neki az acer tetszik legjobban. Azóta senki nem írta hogy tudna jobbat, szóval szerintem nem nyúlunk mellé vele. Még külön azt is beírtam hogy ha + 20-ért sokkal jobb van akkor viszem azt, de nem írtak rá semmit. Én arra jutottam hogy ekkora méretben nincs olyan sok fhd, és drágábban sincs sokkal jobb. Még holnapig mindig tudnak javítani ha tévednék, de szerintem jó lesz ez
-
törölt tag
válasz
KubanitoS #40756 üzenetére
tessék olvasnivaló [Panel Technologies]
benqban amva van
egyébként új sony tévében is van amva, ha ez az Sony KDL42W653 ez a monitor olcsóbb, kisebb, és gyorsabb, bár ezen a tévén el tudnék péesezni asszem -
triluan
tag
válasz
KubanitoS #40747 üzenetére
Üdv!
Ha a cél Full HD 27" -os monitor 100k alatt akkor én ezeket mondanám: Dell P2714H,Lg IPS277L-BN,Lg 27EA63V-P, Asus MX279H, Benq GW 2760HS(amva paneles),Dell S2740L (fényes glossy) a kijelző. Mind full hd-és 16:9-es képarányú. A 2560*1440-es (WQHD) 27"-os monitorok drágábbak és elég komoly gép kell alá főleg játékra. A 24"-ok közül ha az is elég lenne ott a 16:9-es DEll P2414H vagy a 16:10-es Dell U2412M ( ennek 1920*1200 a felbontása).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest