- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mamuska
őstag
Azért ez nem üti meg az EIZO szintet.
Te a BenQ-nek dolgozol? Csak BenQ monitorokat ajánlasz.
Azért nézd meg milyen pocsék a BenQ homogenítása, a kalibrált eredmények sem EIZO szintűek, és az EIZO azért többet tud 97% AdobeRGB-nél, és 5 év garis. Az EIZO-ban van homogenításkorrekció, nem ilyen gyenge ebben mint a BenQ. -
-FreaK-
veterán
Így ránézésre ez ugyan az a panel lehet, mint az AOC AG352UCG meg az Acer Z35P-ben. Arról tényleg nem mondanak túl jókat, ezért nem vettem én sem olyat.
Tudnál írni róla kicsit bővebben ha már próbálgatod?Az ár viszont igen jó itt is.. lehet, hogy nem a legjobb panel, de az eddigi 3440x1440@100Hz-ek mind jóval drágábbak azért, ahogy írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest