Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptk
csendes tag
Ha felnyitod az elolapjat, akkor jobb oldalt van egy butyok, ami egy kapcsolot nyomogat. Az a legtisztito kapcsoloja, ami valoban azert van, hogy megovjon teged a magas feszultsegtol. Szoval... Uj koraban sem ereztem az ozon szagat, es most sem, ezert en leszedtem az elolapot es a kapcsolot egy muanyaggal kitamasztottam. Tisztes tavolsagbol neztem, hogy van-e valami fenyjelenseg, de nem lattam semmit.
Hibat nem jelez a klima.
Vettunk egy ionizatort, ami gyakorlatilag ugyan ilyen elven mukodik. Annal gyonyoruen latni a kekes szint.
Ezekutan kerdem, hogy biztos megfeleloen mukodik a plazma szuro? Esetleg ha nem nagy keres, megnezned nekem azzal a kis trukkel ahogy en neztem?
Elore is koszonom!
-
Ptk
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata plasma szűrős klímával? Honnét tudom, hogy a működik a plasma szűrő?
Nekem Fujitsu klímám van, de nem rég vettünk egy ionizátoros légtisztítót, és abban látszódik a korona kisülés (kékes színű, este szépen látszik), viszont a klímában nem. Nem tartom kizártnak, hogy rossz a klímában a levegő tisztító, de szeretném tudni, hogy esetleg mások is tapasztaltak-e ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest