- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptk
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata plasma szűrős klímával? Honnét tudom, hogy a működik a plasma szűrő?
Nekem Fujitsu klímám van, de nem rég vettünk egy ionizátoros légtisztítót, és abban látszódik a korona kisülés (kékes színű, este szépen látszik), viszont a klímában nem. Nem tartom kizártnak, hogy rossz a klímában a levegő tisztító, de szeretném tudni, hogy esetleg mások is tapasztaltak-e ilyet.
-
Ptk
csendes tag
Ha felnyitod az elolapjat, akkor jobb oldalt van egy butyok, ami egy kapcsolot nyomogat. Az a legtisztito kapcsoloja, ami valoban azert van, hogy megovjon teged a magas feszultsegtol. Szoval... Uj koraban sem ereztem az ozon szagat, es most sem, ezert en leszedtem az elolapot es a kapcsolot egy muanyaggal kitamasztottam. Tisztes tavolsagbol neztem, hogy van-e valami fenyjelenseg, de nem lattam semmit. Hibat nem jelez a klima.
Vettunk egy ionizatort, ami gyakorlatilag ugyan ilyen elven mukodik. Annal gyonyoruen latni a kekes szint.
Ezekutan kerdem, hogy biztos megfeleloen mukodik a plazma szuro? Esetleg ha nem nagy keres, megnezned nekem azzal a kis trukkel ahogy en neztem?
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest