Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nasuto
tag
Látszik, hogy beütött az enyhe idő, rögtön leállt a topik.
-
-
-
Nasuto
tag
válasz
ecaddsell #72309 üzenetére
Sensiránál én is kivettem a héten a műanyag pipát, mert szépen elkezdett belefagyni azon a szívószál vastagságú kis pipán. Kb. utolsó pillanatban vettem ki szerintem, mert már csak egy nagyon szűk járat maradt benne szabadon. Így most szépen maga alá pisil. Csak azért raktam be korábban, hogy kicsit távolabb tereljem a ház falától a kicsurgó vizet, és ne közvetlen a falra fröcskölje, ahogy földet ér.
-
Nasuto
tag
válasz
Zol205 #71017 üzenetére
Nálam is rengeteg (itteni) utánaolvasás után esett végül a választásom a Daikin Sensirara. Először kínai is volt a pakliban, de aztán írták itt sokan, hogy nem minden igaz, amit az adatlapokon állítanak.
Majd a hozzáértők kijavítanak, de szerintem a 15m2 hálószobába bőven elég egy 2,5-es is.
-
Nasuto
tag
Ariston klímákról tud valaki valamit? Nagyon új dolognak tűnik. Ariston gázkazánommal elégedett vagyok már sok-sok éve (kopp-kopp), a bojler is jó, csak ez nagyon olcsónak tűnik. Lehet valami kínai átmatricázott? Bár az inverter mintha Panasonic lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest