Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterZZ
kezdő
Udv.
Tudna valaki segiteni miert fut fel 21 beallitott foknal 23-24 fokra es ezt tartja is? Hutes modban nincs problema. Koszonom
-
PeterZZ
kezdő
válasz szabolcs1975 #73193 üzenetére
-3/22 fok, 8 kW, 6.00-19.45 (120m2 tetőtér)
-
PeterZZ
kezdő
Kis feszültség oldás srácok:
Ahogy ígértem, hidegebb időben is méregetek tovább:
Tegnap 0 fok, 9.30-20.55: 6.53kw. Reggeli benti 21fokrol indulva, 22 re állítva.
Ma -3 kint, 7.30-17.15: 6.51kw. Benti adatok u.a.Ez sztem elég jó. Azt viszont látom hogy minden benti 1 fok emelés 10-20% fogyasztás többlet.
-
PeterZZ
kezdő
Boldog új évet!
Sikerült összerakni a fizikai merovel, íme az adatok 3 nap után:
7-12 fok kint, 3*1 óra 25 fokon, reggelre 23 fok van bent. 2-2.4kwh induláskor 10-15 percre, 650-730w leszabalyoz az óra többi részén. Jövő héten kicsit hidegebb lesz, akkor okosabb leszek.Ez így kb ok?
Szerk. Az egy óra alatt 0.9kwh fogyaszt.
[ Szerkesztve ]
-
PeterZZ
kezdő
válasz Lorden #72902 üzenetére
Értem amit írsz, de ez akkor lehetséges ha 24oraban maxon megy. 2 körül vesz fel tehát 48kwh per nap. De nem ment maxon és nem is ment 24 órát. Nekem ez a problémám. Szeretnénk rájönni hogy mi az oka. Ma pl 4* használtam 30 percet. 30fokra állítva. Végig maxon ment, 4*1kwh fogyott. Tehát 2kwh többet nem vesz fel óránként. Tudom, mert ilyen van szülőknek is már 2 éve.
-
PeterZZ
kezdő
válasz F-ECT$ #72882 üzenetére
Próbálok egyben válaszolni mindenkinek: kb 90nm egy légtér, előzetes számítás alapján(nyilván nem szaki csinálta) kb nekem is hasonló számítás jött ki, ezért választottam egy klímát. Ha maxon menne 12 órát, fizikai merovel mérve induláskor és felfuteskor 1.9kwh vesz fel, ezt folyamatosan tartva 24kwh jönne ki naponta. Ez 155 kb hetente. DE nem megy maxon folyamatosan!
Ünnepek után vissza fogom tenni merore és jövök egy hét múlva. -
PeterZZ
kezdő
válasz PROTRON #72866 üzenetére
2-3 évre visszamenőleg azt tudom mondani hogy 250-280(300) sávban mozgunk havi szinten. Melegvíz bojler. Olyan 380 fogyott kb egy hét alatt, ebből vontam le kb 80at. Most viszont pontosan fogom írni.
Ha sok lenne neki akkor végig menne, így viszont sokszor le is áll. Sztem. -
PeterZZ
kezdő
Sziasztok,
Egy hét fűtés használat után kérdeznek a tapasztalt felhasználóktól:
5.3kw midea klíma, kb 120nm, 30fal, 20cm szigetelés.
Fűtés nélkül 16-17fok.
Egy hét alatt elzabalt 300kw-ot. 23 fokon kezdtem, a végén már 21re lett állítva reggel 8tol este 8ig. Max 20 perc alatt felfut 25 fokig, mindegy hogy mit állítok be. Majd visszavesz, néha leolvaszt, teszi a dolgát ahogy kell. Mi lehet a probléma? Most 3*1 órát fogok tesztelni 27-28 fokig.
Kicsit el vagyok kenodve... -
PeterZZ
kezdő
Jövő héttol fogjuk használni napi szinten, októberi probalgatas során olyan 1.9kw vesz fel az elején és 450w a szinten tartás. Meg biztos jövok kérdezni. Illetve appban látom a páratartalmat, érdemes néha szárító funkciót használni vagy gyors szellőztetés?
[ Szerkesztve ]
-
PeterZZ
kezdő
Üdv! Aki klímával fűt, meg tudná mondani, hogy gazdaságos működtetni? Menjen egész nap a beállított értéken vagy szakaszosan kapcsolgatni ki/be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- Bestbuy játékok
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Filmvilág
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek