- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
T 1000
aktív tag
válasz
Soockit #22951 üzenetére
Szia! Nekem végül Mitsu lett a kiválasztott, de apósomhoz az általad említett Mideát tettünk. A Mideában tetszett, hogy van vertikális légáramlás állítás, folow me funkció, meg self clean funkció is, éjszakai üzemmódban kikapcsolja az előlapi hőmérséklet kijelzést szépen hűt, nem vészesen hangos. Ja és világít a távirányító!!
Viszont télen néha fűtöttem vele és akkor nagyon zajos a kültéri. A Mitsu szépen hűt, de ez a márka egy belépő modellje. A vertikális légáramlást kézzel kell állítani, elég halk, de azért azt nem mondanám hogy nem lehet hallani, a kültéri néhány napig sípolt egy kicsit. Van néhány számomra idegesítő tulajdonsága: nekem kényszerűen egy ágy előtt található, hiába állítom függőlegesre a lapátot, 1 óra után automatikusan visszaállítja vízszintesre és éjszaka nyomra rám a hideget, és ennyi pénzért ennek sem világít a távirányítója, ami szerintem nagyon gáz, de emlékeim szerint az általad említett Daikin sem. Szóval a Midea több szolgáltatást nyújt, de nem hiszem hogy olyan sokáig lesz halk, mint a japán klímák.
-
Firpo
tag
válasz
Soockit #22951 üzenetére
Szia!
Nálam a múlt héten szereltek be egy Daikin FTXB35C / RXB35C klímát. A beltéri nem egy dizájn díjas, elég nagy darab, de én nem nézegetem a falon. Rondának azért nem mondanám. A legalacsonyabb fokozaton is halk, szinte csak azon használtuk eddig, nem kellett a nagyobb venti sebesség. Éjszakai üzemmódban meg alig hallani. Egy hét használat után nem tudok sok tapasztalatot írni, de eddig elégedett vagyok vele.
Más klímával nincs tapasztalatom, ezt vedd figyelembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest