- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco70
senior tag
válasz
Anthony001 #68130 üzenetére
A j3 Daikin volt kivül, a mostaniaknál belül van kialakítva a hely
-
feco70
senior tag
+1
-
feco70
senior tag
válasz
mjani1172 #67180 üzenetére
Én meg nem vagyok ilyen, klímásomat régóta ismerem, meg kaptam már tőle,hogy problémás ügyfél vagyok
ház ez van. Nem azért nem fizetek mert zsugori vagyok, már attól rosszul vagyok ahogy bánnak a gépekkel, az egyiknél ki szakadt a csavar még anno, a konzolon amire rá akassza a beltérit, volt enyhe zörgése. Megoldotta ugy,hogy két csavart tett a tiplibe, megkérdeztem tőle, jó így? Persze ,hogy jó, szóltam is a klímásnak ezt az embert nem akarom itt tőbbé látni. Aztán megcsináltam én.
Más: Most voltak a kollégámnál felraktak két Sensirat, klímásokat nem ismerem, az egyik nagyon zörgött, nézegették, telefonálgattak, az egyik cső már meg volt nyomorgatva, mintha valahol már fel lett volna szerelve. Úgy akarták hagyni, montam a kollégámnak, ki ne fizesd, másnap hoztak másikat, amit cseréltek arra meg röhögve azt mondták, ezt felrakjuk ma még valahova. Sajnos ilyen is van -
feco70
senior tag
válasz
Kolondrum #67163 üzenetére
Daikin FTXP35M / RXP35M Comfora
Ezt venném meg, bőven elég ide, nagyon jó kis gép, jobb helyen 400 ért megkapod. Láttam róla videót, a Románoknál -14 fokban tartotta a kívánt hőmérsékletet egy családi házba. Ami te kaptál ajánlatot, Comfora az a kimondott fűtésre opt, az nem kell ide -
feco70
senior tag
Nem semmi, van olyan szaki, aki már 35 ezerért takarít egy gépet, értem én,hogy minden megdrágult, de ennyit bizos nem fizetnék, főleg ha valakinek több gépe is van
-
feco70
senior tag
válasz
elfelejtette #66363 üzenetére
-
feco70
senior tag
válasz
mjani1172 #66234 üzenetére
Én megbíztam a reg szerelőt, alá írattatott velem egy papírt, hogy mindent intézhet helyettem, semmit nem csináltam, egyedül a klímák papírját szereztem be a klímásomtól. Szereléstől számítva kb kettő hónap múlva jött az eon rákötni. Az igaz, hogy aki szerelte, az az eon vezető szerelője, maszekba csinálja ezeket, mondjuk ez két éve volt
-
feco70
senior tag
válasz
kalapacsolok #65453 üzenetére
KPCA mióta fűtésre optimalizált?
-
feco70
senior tag
válasz
kalapacsolok #65249 üzenetére
Ha a műanyag kis csövet ki vetted és szabadon maga alá tud pisilni, akkor nem lesz semmi baj, ha elakarod a vizet vezetni és a kis cső benne marad, akkor kell megfűteni mert bele fagyhat. Évek óta fűtök sensiraval, alig van rajta jegesedés, hidd el semmi baja nem lesz
-
feco70
senior tag
válasz
baloghgabor #65181 üzenetére
Egyszer nálam is volt, nem kattan be rendesen, nem indul el
-
feco70
senior tag
Kollégámnál most raktak két sensira, az egyik zörgött csörgött, katogott, mondtam neki ne hagyd magad mert baj lesz. Visszahívta a szerelőt, nagy nehezen ki ment, töltöttek rá, szétszedték a beltérit, ott volt valami cső elhajolva, megnyomorgatva, azt mondja a klímás, mintha ez már valahova fel lett volna szerelve. Kivágták, forrasztottak másik csövet bele, úgy se lett jó, közben nagy telefonálgatások. Kollégám mondta vigyék innen hozzanak másikat, akkor mondta, ő nem tudja visszavinni, ő nem veszekszik senkivel, kivágták a csövet is, meg amúgy is.Aztán azt mondta leszereli, majd valahova felszereli, jó lesz az máshova. Aztán a géppel elmentek, inkább nem írom le én mit csináltam volna az ilyen tróger szerelővel. Ferdén rakta fel a műanyagokat, amibe futna a csövek, kollégám megkérdezte mi az ő igazi szakmája? Mondta ,hogy karosszérialakatos, és még rá kérdez miért?
Sajnos itt tartunk, ja és szólt neki,hogy rövid a csőhossz, azt mondták majd toldanak bele -
feco70
senior tag
Találkozott már valaki ilyennel, most szólt a kollégám, a sensira led nem zölden hanem pirosan világít, A5 hibakód: A5 ND: Hőcserélő rendellenes hőmérséklet a szívóágon (R3T). De azt mondja mindene rendesen működik, persze holnap hívom a klímásomat, de most nem akarom csesztetni
-
feco70
senior tag
válasz
elfelejtette #65029 üzenetére
A födémre tegyél szigetelést, az a legjobb szerintem.
-
feco70
senior tag
Múlt hó 8 tól a mai napig, vagyis egy hónap alatt elment 468 kw az H tarifával nem rossz. Három klíma, bruttó 100 m2 23 fok mindenhol
-
feco70
senior tag
válasz
ANDROID??? #64797 üzenetére
Ha most rakatnák gépet, megint 12ltca választanám, nagyon tolja a meleget ha kell, persze halkan, csak ha jól tudom már nincs sehol
-
feco70
senior tag
Én a falhoz ondoline támasztottam a falnak2x1 méteres, nem szép de hátul csak a kutya látja
-
feco70
senior tag
Nem a nagy mínuszokba szenvednek a gépek, meg jegesednek, hanem a párás 0 fok körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- PS Plus előfizetések
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest