- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco70
senior tag
Na majd jön a mókolás, meg majd tüzel mindenki amivel tud, pet palack, gumicsizma. Beindul a falopás, szép télnek nézünk elébe
-
feco70
senior tag
válasz
freeknight #57996 üzenetére
210kWh az nagyon kevés szerintem, én is kiesek az biztos
-
feco70
senior tag
válasz
Silentfrog #57971 üzenetére
Mennyit szánsz rá? Csak hűteni?
-
feco70
senior tag
válasz
Geo19870322 #57774 üzenetére
Rendesen össze szedted a legalját
-
feco70
senior tag
válasz
ReFleXx #57664 üzenetére
Láttad ,hogy két hónapja megy a levelezgetés, adniuk kell? De jó lenne, csak úgy adnának másik gépet, ez nem így működik.
Sokan el vannak varázsolva, nekem nincs papíros garancia a gépeimre, na és? Én tudom ha valami gond lenne ki fog jönni és megoldja. Így olcsóbb is lett, de nem lesz szerintem, mert nem egy vacak gépeket vettem. A j3 még meg volt ,volt egy kis hangja, még nem tudtam mi lehet, ki jött a szerelő, be zsírozta aztán ennyi. Ez az igazi garancia. Kollégámnak egy hete meg állt a Comfort x ,hívogatja mindennap a céget , már fel se veszik neki, papiros garanciája van, mit ér vele? -
feco70
senior tag
válasz
atirag #57661 üzenetére
Nekem volt pár hónapig, sok csili vili amit írnak, sokat el csábít tudom. Ha jól emlékszem 31 db fűtés hangnyomásszintje, a sok ki be kapcsolás, mert nem tud leszabályozni rendesen, mint egy on off os régi vacak klíma. De jó , hogy megszabadultam tőle, de mi a baj a comforaval?
-
feco70
senior tag
válasz
atirag #57648 üzenetére
Én mindig akartam Comforat, aztán Fujitsu KMCClett, nem bántam meg. Volt itt egy fórumtárs, ő csak azzal fűt, három is van neki, youtube is fent van, max meg van vele elégedve, beszéltem másokkal is, rosszat nem mondott egyik se.
Én megvenném a helyedbe, mennyiért tudod megvenni?
Gree nem vennék -
feco70
senior tag
válasz
TeeJay #57640 üzenetére
Egyik nap jöttek a fiamék, ott aludtak a volt szobájában, azt mondja reggel valamit hallott a sensirából éjjel
Ftxf35a
Következő nap ott aludtam, a fiamék elmentek, és tényleg, sajnos minden zajra felkelek. Halk kopogást hallottam, kicsit megnyomorgattam a műanyagot, azóta csend van. Ilyen vacak apró dolgok is lehetnek -
feco70
senior tag
Sokszor ilyen ez a garancia, az egyik fórumtárs tette ki ide nem rég, most megtaláltam. Szerinted 10 év múlva, vagy legyen csak 8 év a 10 éves garancia időn belül még, és 8 évesen meghal a beltéri vezérlő panel, akkor 8 év múlva mondjuk egy Gree Pulse-hoz még lesz ilyen panel? A szomszédom fiánál, most a 3.-ik nyara a Gree Lomonak, és nincs már hozzá vezérlő modul. És milyen érdekes, ez is kínai formula, semelyik másik vezérlő panel nem kompatibilis hozzá, mindegyik picit eltér egymástól. Most ott tartanak, hogy a hazai forgalmazó Kínával levelez már két hónapja, hogy küldjenek panelt, de egyelőre ott sincs már, kifutott termék lévén. A klíma meg áll, a lakás meg szauna, pedig arra a gépre csak 5 év a gari. Akkor a 10 éves garancia az szerinted egy ilyen távol-keleti országgal mennyire valós?
-
feco70
senior tag
Te már eldöntötted ezt a fisher klímát beszereleteted, legyen hozzá sok szerencséd, itt senki nek nincs ilyen szerintem, nekem biztos nem kéne. Garancia az ilyennél? Lehet neked bármilyen papírod, megamit akarsz, ha nem lesz alkatrész, sokat meg szívták már a legnagyobb hűségbe. Nem egy klímást ismerek, a legnagyobbak között, nem szeretik
-
feco70
senior tag
410 körül van a forint, lesznek klíma árak rendesen.
-
feco70
senior tag
válasz
E.Kaufmann #57558 üzenetére
Sokszor azért rezeg, meg hangos mert be feszülnek a csövek, valamikor csak egy kicsit meg kell mozgatni őket
-
feco70
senior tag
Ha valakinek nincsen pénze új klímára, én biztos vennék használtan, nem egy kollégám rakatott fel. A klímásoknál van álltalába, olcsón fel is szerelik, és ad rá garit is. Hűteni teljesen jók, sok sok évet elmennek ezek is. A melóba vannak genex on off os klímák, 15 év felett vannak, csörögnek zörögnek, de brutál tudnak hűteni, jobb mint ez az elviselhetetlen meleg.
-
feco70
senior tag
Nálam is ez a helyzet, mindig mondják nem jó fűteni a sensira, a háromból az egyik nekem is az. Évek óta fűtök vele egy 20 m2 szobát, ment már -15 fok ban is, persze nem olyan mint a 12ltca. De egyszer nem fagyott még le, meg nem is fog, az anyósomnál is megy évek óta, ő is csak azzal fűt. Ha nem lenne jó már rég lecseréltem volna
-
feco70
senior tag
Tegnap beszéltem a klímásommal, szidta a Comfort x mennyire rosszak a mostani gépek,, nem is rakja már őket
-
feco70
senior tag
válasz
runner 125 #56969 üzenetére
Én leakasztanám a beltérit, lehet csak a kondenzvíz csöve csúszott le valamennyire, vagy változott a lejtés, vedd le azt meglátod
-
feco70
senior tag
válasz
runner 125 #56963 üzenetére
Kültérinél nézd meg a csövet, nem e fészkelte be magát valami
-
feco70
senior tag
-
feco70
senior tag
Néha nem értem az embereket, nem egy embernek szóltam tavasszal, hogy nagyon jó áron vannak most gépek, aránylag olcsó szereléssel, soknak kellett de soknak bizony nem. Ilyenkor megy a sírás, nem baj ha drágább sokkal, de holnapra kéne
Akit ismerek klímásokat, a telefont nem veszik fel. Még mindig nem jöttek rá az emberek
-
feco70
senior tag
Nálam pár éve megy a FTXF35A, télen nyáron. én még csobogást nem hallottam. Most valamit el cseszett a Daikin, a klímásom is mondja, hogy csobog nem egy helyen
-
feco70
senior tag
válasz
Szállító76 #56584 üzenetére
Simán megoldod, nem nagy dolog , a Mák oldalán van videó is ,hogy add be
-
feco70
senior tag
Minden gyártó a min csőhossz meghatározza, ha jól emlékszem a Daikim 3 m
-
feco70
senior tag
válasz
#96066816 #56439 üzenetére
Bár nem ismerem a Perferat, de azt akartam venni, jól utána néztem, szerintem nagyon jó gép. A Mitshu azzal megint nem nyúlsz mellé az biztos.
A kgca azzal szemezek én is, úgy hogy van két Fujitsum, Fűtésre az egyik legjobb a 12ltca, csak ugye a régi gázzal van még. Mindkét Fujitsum halk az biztos, a Másik a KMCC -
feco70
senior tag
Van Sensira 340 ért szereléssel ha valakinek kell. 2 m ig
-
feco70
senior tag
válasz
Albert.Tamas #56354 üzenetére
Csöveket mozgasd meg, változik e valami?
-
feco70
senior tag
Én úgy érzem sokat megspórolok a klíma tisztítással, nem nagy dolog megcsinálom magamnak, és akkor biztos jó lesz. Három gépnél már sok lenne
-
feco70
senior tag
válasz
cipofuzo87 #56290 üzenetére
Én tudok, de ,hogy mikor ér oda, a nyár elején nem egyszerű. Nem is tudod mennyire halk, akkor?
-
feco70
senior tag
válasz
cipofuzo87 #56263 üzenetére
Zárt padlásra nem rakhatod a kültérit, hamar tönkre menne a melegtől
-
feco70
senior tag
válasz
nagy89tamas #56251 üzenetére
Hűtésre biztos ,hogy elég a két gép. Két alap japán gép bele kell ,hogy férjen árban
-
feco70
senior tag
válasz
BlackJack21 #56093 üzenetére
Két perc? Még fél óra se elég neki, hogy kiszáradjon
-
feco70
senior tag
válasz
DroiDMester #56040 üzenetére
Tudok szerelőt ha kell
-
feco70
senior tag
válasz
baloghgabor #55996 üzenetére
Ja tényleg neked a kisebb van, azért írd meg milyen a Polár majd
-
feco70
senior tag
válasz
baloghgabor #55987 üzenetére
Kíváncsi leszek lesz e olyan mint a 12 ltca
-
feco70
senior tag
válasz
DroiDMester #55833 üzenetére
De sok embert be etetnek ezzel a tíz év garival, lesz majd sírás
-
feco70
senior tag
Keményen zsebbe kel nyúlni aki H tarifát akar, minden francon változtattak, hogy ne érje megcsináltatni, másra nem tudok gondolni. Tavaly februárba volt 250 k nálam, most 400 k lenne, normális?
-
-
feco70
senior tag
válasz
gollum #55538 üzenetére
Ebbe így igazad van, de ismerek több klímást is akik több mint húsz éve csinálják, és a japán gépekre is megtudja szerezni azt a kedvezményt mint a kínai gépekre. Persze húszasával veszik a gépeket. Nekik aztán mindegy melyik gépet veszed, egyformán jól keresnek. De inkább a japán gépeket ajánlja, oda nem kell visszameni javítani
Amúgy némelyik már pofátlan mennyit akar elkérni egy gépétt -
feco70
senior tag
válasz
BalonkaBátya #55482 üzenetére
Mindenféle téren az egyik legjobb választás, nem tudok róla semmi rosszat írni, -10 fok alatt is marhára nyomta a meleget halkan. Windy azt írta a világ egyik legjobb klímája
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest