Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itt a friss Moto G Stylus
Aktív témák
-
Krissoldier
csendes tag
Sziasztok!
Nagyszüleimnek szeretnék venni egy laptopot ajándékba használtat, 100-110 ezer forint a limit.
Jelenleg van egy nagyon régi Asus laptopjuk de már haldoklik, borzasztó lassú, eljárt felette az idő már sajnos, sokszor lefagy, újraraktam már, kitakaritottam, nem segitett semmi rajta szóval ezért szeretném őket egy "újjal" megajándékozni!
Tudnátok ajánlani, segiteni ebbe a dologba mert nagyon nem vagyok otthon a laptopokban.
Általános felhasználásra kellene, netezés, youtube, facebook, semmi komoly, de azért fontos hogy gyors legyen és ne kelljen perceket várni hogy betöltsön egy oldalt.
Akár ha tudtok linkeket küldeni azt is nagyon megköszönném!!
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest