- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Rapidus
tag
válasz
Szabbber #3566 üzenetére
Sajnos sem az általad említett fülest, sem a 2.1-es rendszeredet nem ismerem, így nincs is okom kételkedni. De van itthon -a gyerek gépénél- egy Genius HT5.1, az a full fadobozos, amiről áradoznak a neten, a nejem gépénél egy Logitech Z, amiről szintén elég jókat mondanak, és most már egy Creative Inspire is.
Ezeket hallom nap mint nap.
És ezek alapján 100% biztonsággal mondom, hogy egyik sem közelíti meg minőségben egy jó (!) füles által nyújtott hangvisszaadás élményét, igaz, nálam a hangerő csak kisebb része a megítélésnek. Meglehet más szempontok alapján mondunk valamit jónak.
Ha pusztán a technikai adatokat nézem, amiből talán legfontosabb a frekvencia átvitel, akkor a hangfalad 35-20.000Hz (sajnos nem árulják el, hogy ezt milyen tűréssel mérték), az AKG 18-20.000Hz. Bár az igaz, hogy nem lehet önmagában ebből az adatból túl sokat megtudnia, de számomra épp azt jelzi, hogy a legmélyebb zenei részeknél -amit annyira szeretsz- jelentősen eltérhet egymástól a két eszköz képessége az AKG javára. -
hunnylander
őstag
válasz
Szabbber #2448 üzenetére
Gagyinak biztos nem gagyi a K910 sem. Csakhát ő a legkisebb ugrifüles a vezetéknélküli AKG csapatban. És a gyártók márcsak ilyen szemetek, hogy nem szokták beleadni a legjobb tudásukat a legolcsóbb szegmens termékébe.
Próbáld ki, vagyis vedd meg, ha annyira egy vezetéknélkülire pályázol. És ha nem vagy vele megelégedve, cseréltesd ki egy K530-ra.
-
hunnylander
őstag
válasz
Szabbber #2443 üzenetére
Tekintettel arra, hogy az ember hallásának vannak korlátai, nehéz véleményt alkotni a fejhallgatók azon képességeiről, amelyek már kívül esnek a korlátainkon.
Márpedig egy 22 kHz-es hang már csend az emberi fülnek. Ha valaki meghall egy 18 kHz-es hangot, az már örülhet, mert van aki már azt se hallja, pedig még nem süket.
Elenyésző különbség esetleg csak komolyabb felbontású hangforrás (48-96 kHz) meghallgatásánál lehetne találni elméletileg, feltéve ha lenne valaki, akinek a hallása objektíven képes 26 kHz-et érdemlegesen érzékelni. Batman esetleg?
-
hunnylander
őstag
válasz
Szabbber #2440 üzenetére
Miféle 4 kHz-nyi eltérést?
Amit hallani lehet leginkább 128 kbps-nál és alatta, az a magas frekvenciáknál hallható kódolási torzulások.
256-320 kbps-nál szerintem már a felvétel eredeti minőségét lehet elemezni, a kódolás okozta hibák már elenyészőekké válnak és a felvétel hibái kerülnek előtérbe (ha vannak).
-
riam
tag
válasz
Szabbber #2379 üzenetére
Ezért helyesbítem az előző hsz-met. Nem lecserélem, hanem veszek mellé egy vezetékest is. Nem szivesen mondok le arról a "szabadságról" sem, amit a vezetéknélküli füles ad. De azért mégis azt gondolom, hogy az 530-as jobb választás.
Telefonon érdeklődtem: 30000 alatt 1500.- a szállítás, és az átvételkor kell fizetni.
(30000 fölött ingyenes) -
riam
tag
válasz
Szabbber #2376 üzenetére
Ha a hangzás a fontosabb, akkor szerintem ne is gondolkozz vezetéknélküli fülesen.
Nekem az van,és pont azért fogom lecserélni, mert sokkal nagyobb alapzaja van mint a vezetékeseknek. A k530 hangjáról nagyon jókat írnak, annyira nem kényelmetlen, még én is fontolgatom, mert jó árban van.
A k240-hez képest találtam kényelmetlenebbnek, de nem annyival, hogyha jobban tettszene ne tudnám megszokni. Tulajdonképpen a felső részén található pátot találtam szorosnak, ami egész biztosan lazább lesz egy idő után.
Szerintem ebben az árkategóriában még nincsenek nagyon jó vezetéknélküli fülesek. -
bbazsy
őstag
válasz
Szabbber #2292 üzenetére
hogyan? elmész.
általában utánvét, de ez boltfüggő gondolom. nem tudom mit linkeltél, de ezt mindig az eladóval kell megbeszélni. de az utánvét az kényelmes.
nyitott általában sokkal jobban, de itt írták, h pl AKG studio füleseknél szinte mind1. én semmheiserembe/ből nagyon sok be/kihallgatszik. -
hunnylander
őstag
válasz
Szabbber #2219 üzenetére
Fizetés az eladó elvárásai szerint, általában PayPal-on keresztűl. Többnyire vissza lehet küldeni a hibás cuccot, kivéve ha az eladó előre kijelentette, hogy 'no refund' (vagyis nem fizet vissza és nem is cserél, mert pl nincs is mivel).
Plusz mind az eBay-nek és PayPal-nak sokféle szabályai és megoldásai van a visszaélések kiszűrése és a problémák orvoslása végett.
-
-
hunnylander
őstag
válasz
Szabbber #2171 üzenetére
Hogy érted, hogy hol lehet megnézni?
MediaMarkt-ban van AKG.
Vagy a web-re gondolsz? AKG| Personal Audio
-
hunnylander
őstag
válasz
Szabbber #2129 üzenetére
Nem. Az a zárt fejhallgató amiről azt írják a technológiai leírásban.
Mérettől függetlenül, a zárt fejhallgatók kevesebb zajt engednek ki, és kevesebbet engednek be. Általában a nagy fülpadú, de burkolatlan szivacs+plüss fülpadú fejhallgatók már azzal a nyitott kategóriába sorolódnak, hogy a fülpad mentén jelentős a hangáteresztés.
-
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest