Keresés

Aktív témák

• PAtr0n

addikt

válasz Froclee #4991 üzenetére

Mint majdnem minden cikk, ez a kettő is szubjektív. Csak ott van a bibi, hogy milyen füles után próbálták az említett Seenheisert, és mivel hasonlították össze. Sajnos az ember olyan, hogy a bevált dolgokat/márkákat képes az egekig magasztalni, ami tök természetes. Biztos, hogy nekem is a 3000Ft-os Panasonic RP-HT 160-as után a Sennheiser PC161 olyat durrana, hogy leesne az állam. Minden viszonyítás kérdése. Lehet, hogy p_adam is eszerint írta a véleményét.
    Ettől függetlenül én is elfogadnék egy PC-350-est :B

Más:
    Van egy Manta gyártmányú fejesem ami 40ohm-os, és a fentebb említett Panasonic ami 320ohm-os. Most egy Aureal hangkariról küldöm, de a Manta nem kicsit kenterbe veri a Panasonicot, mind hangerőben, mind minőségben, dinamikában, pedig közel egy árfekvésben lehetnek. (A Mantát karira kaptam, ezért nem tudom az árát, a neten meg nem találtam :B)
    Nem tudom mennyire lehet gagyi márka, de ergonómiailag is nagyon a toppon van: Varrott műbőr fejpárna, puha csillogó fülpárna, "nem kotyógó" fejméret állíthatóság csak annyira szorul amenyire kell, merev mikrofon, egyoldali vezeték kivezetés, "cipőfűzőszerű" vezeték, hangerőszabályzó. Mikrofon a másik fél szerint tisztán, szépen hallható. És amit előbb is említettem, dinamikusan, hangosan szól, nagyon jó mélyet adva.
    Viszont utánanéztem valamennyire és sokmindent gyárt: házimozirendszereket, egereket, még LCD TV -t is, és nem is annyira olcsón. Van pl. 12e Ft-os egere is :U Lehet valami feltörekvő márka? No majd ha lesz egy igazán jó fülesem, lesz mivel összehasonlítani :K

Aktív témák