- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
baluka26 #28292 üzenetére
Ez már ugye jogi kategória lehet, meg ahogyan ti szemlélitek, erkölcsi. Számomra ez identifikálja a terméket, hogy ugyanazt a kapcsolást alkalmazza. Valóban nem etikus, de engem ez fogyasztóként nem érdekel. Ha én lennék a gyártó, akkor dühítene. A látszat ellenére empatikus vagyok, de ha ők közölték le a kapcsolást, amit ráadásul könnyű is megépíteni és olcsók az alkatrészek, akkor most kit lehet okolni érte? Főleg Magyarországon, ahol az ügyeskedés nemzeti sport? Na de akkor nézzük szépen: ki az, aki úgy vett külföldről valamit, hogy kisebb érték volt ráírva a valósnál, ezzel nem fizetett áfát és vámot? Ez is ügyeskedés és haszonmaximalizálás, csak így az államot károsítottátok/uk meg. Akik kereskednek sem hiszem, hogy mindig mindent pontosan vallanak és fizetnek be. Lehet, hogy igen, de nem ez a jellemző a hazai vállalkozásoknál. A jelenlévők persze biztosan kivételek... Minden attól függ, mennyire járjuk körül a témát. Aki az államot lopja meg, az árt az egészségügynek, az óvodás gyerekeknek, a közvilágításnak, mindennek. Igen, demagóg vagyok, ahogyan az egész helyzet is az.
Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elite: Dangerous
- bambano: Bambanő háza tája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- sziku69: Szólánc.
- Használt VGA / videókártya ajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA VI
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest