- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
baluka26
veterán
AKI már hallott HD600-at, K601-et esetleg HD650-et, azoktól kérdezem.
Agresszívabb/nyugodtabb hangzású a K601 a két Seninél?
Gondolom agresszívebb, ha ez így van, valaki leírná, hogy kb mennyire érezhetően
Bocsi a dupláért. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16433 üzenetére
Amikor leírják, hogy a HD650-nek milyen jó kis mélyek vannak, mindig eszembe jut, hogy kéne egy
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16372 üzenetére
Ééééés igazad van
Studióról egyből a 702 jutott eszembe.
Nerpaelg: Asszonyka gépéből van a RAM -
baluka26
veterán
Arra, hogy valakinél cseng bong, valakinél csak mélykiemelés van, van akinél csak magas, illetve az emberek 95%-nak szüksége van egy szerintem eléggé radikális EQ-ra.
Erre gondolok csupán
De ez lehet, hogy csak a saját agyam szüleménye
szerk: Az árát persze, hogy megéri, de szerintem a K240 sokkal jobban szól nála. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16319 üzenetére
Írok majd még róla. Egyelőre ismerkedem vele.
Viszont piszok szép állapotban van, csak a fülpárnák vannak kicsit megviselve, meg a bőr fejpánt közepén van egy picit törés. Annyit viszont biztosan megért, amennyiért vettem -
baluka26
veterán
Dupla öröm ért ma.
Megérkezett a K601-em illetve a HD540-be a csillapító szivacs.
Első körben a K601-ről, hogy ez a legbasszusosabb fejesem jelenleg, nagyon bejön a hangzása
A HD540ben nem lett sokkal kevesebb a magas hang, és a ciccegés a szivacsoktól, de már nem idegesítő legalább. -
baluka26
veterán
Azért a Superluxos topikból most kiderül, hogy miért ennyi az ára
Remélem ezért most nem fog mindenki megtámadni itten engemet -
baluka26
veterán
Bakker...nem értem én ezt a Hifiman erősítőt.
100%-os jelkimeneten (PC) tele van az egész hang sziszegéssel és nem tiszta 9 óra feletti potiállásnál. Ha 95% alá veszem hirtelen megtáltosodik és kitisztul lent-fent, és akkor sem lesz maszatos, ha a potival felerősítem a hangot. (3 óráig néztem, utána már megsüketültem volna)
Lehet, hogy így elvileg csökken a minősége a zenének, de az élvezeti értéke jelentősen nő. -
baluka26
veterán
Nincs ma K601 sajnos
-
baluka26
veterán
válasz
schawo #16195 üzenetére
Rólad jut eszembe K240.
Ma hallgattam felváltva HD540-el, és én a HD540-et tisztábbnak érzem. De valószínű a csillapítatlan magas hangok miatt. Viszont a K240 nagyon szépen, színezetlenül adja át a hangot. Nekem kényelmes is. Továbbra sem tudnék egyértelműen dönteni a kettő között, ha kellene -
baluka26
veterán
Bigmasterg, ezt a K1000-t lesd
Darkfire: Sennheiser HD448 jó utazáshoz, egyik barátom most vett olyat, azt mondta nagyon jó egy FiiOE5-tel. -
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
válasz
Napfénysüti #16104 üzenetére
15 ezer? Zárt? Sürgősen?
Creative Aurvana Live! a te játékosod -
baluka26
veterán
válasz
fi:zi'k #16090 üzenetére
Először írj a gyártóról, mert nem sokan ismerik. Akkor külsőleg+nem hangi tualjdonságokban írd le a fejeseket (kényelem, anyaghasználat, kiegészítők estébé), írd le, hogy miről hallgatod őket, utána meg pár kategóriából választott számmal teszteld le őket, írd meg a személyes véleményedet, majd a végén egy konklúzió, utóiratnak meg ilyen technikai adatok
-
baluka26
veterán
válasz
Shufny #16083 üzenetére
Azt hittem egyedül vagyok ezzel, és meg leszek szólva
Kedvenc mid-fi fejesből felhalmozni sokat, ami nem limited edition az rendben van, mert szeretné az ember, ha egész életében elkísérné (pl padam és Schawo). De ez nálam kiveri a biztosítékot
A K240-nek nagyon jól áll a csöves erősítés -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #16081 üzenetére
Bakker, tényleg
-
baluka26
veterán
Bigmasterg-nek és p_adamnak nyitunk egy fejhangszórós topikot
szerk: A HD540 gyári, DIN csatlakozóját mibe lehet bedugni? Sosem láttam erősítőt/kimenetet, ami belemenne. -
baluka26
veterán
Ehh, ez a Monster egyre nagyobb fos, atya úr isten.
-
baluka26
veterán
greenfairy: Esetleg ez a kombó+ egy jó kis DAC alá.
-
baluka26
veterán
válasz
greenfairy #16006 üzenetére
Hát, egy HD650-hez szerintem felejtsd el az Essence ST/STX-et, és vegyél hozzá egy Hivox Lupus Junior "headphone center"-t, és akkor zenehallgatásra költés kipipálva a következő évtizedre
-
baluka26
veterán
válasz
greenfairy #16003 üzenetére
Az a pénztől függ, barátom
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #15997 üzenetére
Szerintem szereltess kábelt.
-
baluka26
veterán
Az mennyire kemény, hogy ma dél környékén megvettem a HD540-be szivacsot, és már kapom is a "payment reminder"-t ebaytől
-
baluka26
veterán
válasz
Shufny #15977 üzenetére
Szerintem is így van
K240-et K601-hez viszonyítva milyennek találod?
HD540-hez szivacsok megrendelve, remélem eltűnik a sziszegés meg a ciccegés.
Első vélemény K240 vs HD540:
A K240 teteje sokkal szebb, tisztább, majd meglátjuk mit lesz a HD540-el a szivaccsal, közepek nagyjából hasonlóak, viszont mély terén annyival jobb a HD540, mint a K240 a magasaknál. Egyelőre 1:1, és úgy érzem, hogy mind a kettő fejes nagyon jó vétel 100 olyróig. -
baluka26
veterán
Nem tudom, nem értem hogyan tudják többen azt mondani a Slux HD668B-re, hogy megközelíti hangminőségben az AKG K240-et....
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #15968 üzenetére
A_k@%!_Isten
Elöntött a sárga irigység, bár én bádzset megoldásokban utazom -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #15963 üzenetére
-
baluka26
veterán
Dave, 100 olyróért ment el a HD250, kereken
Aktív témák
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest