- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #21498 üzenetére
Nekem megint nemjön be ez hivox oldalon...
Egy Bubo Cupropenist, vagy csak egy standalone cupropenist?
szerk: Talált, süllyedt. -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #21496 üzenetére
Egyedül én vagyok itt ember...bozótfejű.
-
baluka26
veterán
Szerintem ízlés kérdése mindez. Ha nem így lenne, nem lenne ennyi különböző fejhallgató gyártó a világon
Én továbbra is a nyugodt, sötét hangzást csípem.
Rájöttem, azért hat részletesebbnek alacsonyabb hangerőn HD650, mert a magas hangok sokkal kevésbé lesznek halkak, mint alul. -
baluka26
veterán
Már majdnem egy hónapja itt van a HD650, és még csak el sem gondolkoztam, hogy lecseréljem. Rég volt ilyen.
-
baluka26
veterán
Aaa, ne szídd az Adidasos HD25-öt, egy olyat nagyon elfogadnék
fi:zi'k: Hogyne, a K601 osztrák gyártmány. Nézd csak, az exem
Bár igaz, hogy ez alacsony S/N-es volt.Ez a hol gyártják dolog egyébként megint csak furcsa. Nálam most csak egyetlen kínában összerakott cucc van, de az is le lesz cserélve nyár végén
A közép-felső Senik ugye Írországban csapatják.
Shufny: Lehet, hogy a kínaizálódás miatt olcsóbbak a K601-ek mostanában?!Ha már AKG, és gyár, akkor AKG K702 a How It's Made-ben
-
baluka26
veterán
Schawo-nak, szeretettel. Ha mégis eladná a K340-et...
Shufny, ez honnan, hogy Bose volt az első fejesük?
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #21203 üzenetére
Reménytelen.
Egy jobb, de hasonló hangú fejhallgatót elfogadnák a Sennheisertől, mint a mostani HD650-em
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #21200 üzenetére
Hát nem az
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #21192 üzenetére
Csaknem..
Ez a szelet a Sennheiseré a tortából, minden más hangzásra lenne alternatíva.bigmasterg, ez márt megcsinálták. HD580->HD600->HD650->HD650 (új)
-
baluka26
veterán
válasz
Shufny #21190 üzenetére
Jó hír, végre jön valami újdonság feljebb is
Viszont sajnálom a HD600-at, nagyon jó kis fejes az, a HD650-et meg főleg
"This is the end of an era. I don't think any other headphone was this much-used and well-known as a great headphone in and outside audiophile circles."
Shufny, ha a jó kis sötét hangzást felcserélik világosabbra, akkor eret vágok...
-
baluka26
veterán
HD600-HD650-nek más rács van az oldalukon?
-
baluka26
veterán
válasz
Motion_Blur #21054 üzenetére
Szia!
Inkább HD555, 518, 515 sokkal rosszabb -
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
válasz
greenfairy #21025 üzenetére
Ezt megfülelés kérdése, és sajnos nem sokunknak volt közünk ilyesmi cuccokhoz.
p_adam tuti a HD250-et mondaná, mert ő azt szereti a legjobban. Jó még sokkal olcsóbban az ATHM50, zárt és nagy AT-k, AKG-nak most jön majd ugye egy komolyabb zárt fejese. Ott van az általad is említett nagy Denon.
Az R10 valószínűleg azért is eléggé drága, mert ritka.De alapjában véve én nem biztos, hogy zárt fejhallgatót vennék, csak akkor, ha nagyon muszáj lenne
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #21001 üzenetére
A bőr az eléggé randa, a fa az nagyon szép
-
baluka26
veterán
Hagyjad már...
Volt dolgom kicsit komolyabb fejesekkel, mint a K242HD (K601, HD600, HD650), ABX tesztjeim max 6/10-esek voltak.
24/88.2 vagy 16/44.1 között nem fogsz semmilyen különbséget hallani, ahogy CBR320 vagy FLAC között sem sokat. Ha tényleg meg tudod különztetni, akkor legalább 8/10es ABX-eid vannak, de ezt nem hiszem -
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #20887 üzenetére
-
baluka26
veterán
válasz
Blackhole13 #20884 üzenetére
Miért?
Nem hinném, hogy egyszerre K501 eladó az országban -
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #20870 üzenetére
Pont ma hasonlítgattam a Gotham kábelekkel, szerintem jobbak. Minőségük az nagyon csúcsszuper, tök jól néznek ki, megfelelően hajlékonyak, a csatlakozók is jók. A hangjukban meg azt vettem észre, hogy több lett tőlük a mély, és egy hangyányival tisztább az egész
Az USB kábelek között nem hallottam különbséget.
fi:zi'k: Igazából az érkezett a "kérésemre", a többi csak contaxg kedvessége -
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #20859 üzenetére
Olyan szépen érthetően beszél ez a hedfájos fickó
Nagyon kemény ez a WOWee One -
baluka26
veterán
válasz
Mezi1982 #20826 üzenetére
Ég és föld. Nekem van HD650-em és K512-öm is
K601 jó mindenhez, az a leguniverzálisabb az általad felsoroltak közül szvsz (volt már mindegyikem a K701 kivételével)
citroghost: Szerintem klassz a HD555, de inkább Audio Technica ebben az árkategóriában.Superlux ajánlható kb. 30e forintig. (Ha eltekintünk a használt fejesektől)
Dave: HD5×5/5×8 a legújabb közép Sennheiserek. Egyáltalán nem régiek, ~2005 környékén lettek piacra dobva (HD600/650 is sokkal korábban)Hidd el, hogy megéri a HD600 a K601-hez képest azt az 5e forint különbözetet (használt árakat nézve)
Nem hiába az egyik legnépszerűbb fejes.
bigmasterg: Szerintem sem szabad új fejest venni. 40e környékén a K601/HD600 sokkal-sokkal fejlettebb technikailag, mint az AT.K501-et nehezebb erősíteni, mint a 601-et?
fi:zi'k: HD555/AD700/HD668B csak személyes preferencia kérdése szvsz.
bidone: Jók ezek Headroom termékek? -
baluka26
veterán
Olcsó eléggé
-
baluka26
veterán
válasz
bigmasterg #20793 üzenetére
Jó az a link.
contaxg említett a múltkor újrabejáratást, nem tudom hogy az micsoda, én még nem hallottam róla -
baluka26
veterán
válasz
Shufny #20749 üzenetére
Jajj, de szép
Hirtelen halált okozhat?
Kifejted nekem légyszi?
szerk: bigmasterg, ezen a Stax-agyrák dolgon olyan jókat szoktam nevetni...várom már, amikor jön a Híradóban Szellő Pista, és bemondja, hogy Stax fejhallgató okozott valakinél agyrákot...
De ha már itt tartunk, a wéháó nem most bizonyította be, hogy a mobil is tud galibát okozni?
Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest