- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
attiati #15407 üzenetére
Engem már itt utálnak, annyit áradoztam róla, használd a keresőt
Amúgy sehol sincs. Mármint a K512/465 páros a Supy-hoz képest
De ez félig nyitott, ami azért mégsem teljesen nyitott. baluka 555-je meg moddolt is, annál már csak a HD800/K1000 nyitottabb
Nyitottban az 555 nagyon jó ár/érték aránnyal bír.
Marketing szakos hallgató vagy?
Igen
-
Dave™
nagyúr
válasz
Dextro #15260 üzenetére
Ezt keresed, ha fülhallgatót szeretnél
-
Dave™
nagyúr
válasz
baluka26 #15234 üzenetére
Na én le is maradtam erről az összehasonlításról, rákeresek.
Ha abból indulok ki, hogy az 540 jobb nála, és az csak 5000 Ft volt, akkor ez mennyi az ingyen postával, 3000?Nyitott fülesek között nagyon jó, főleg, hogy még moddolt is, de már van fejesem, meg most eléggé ráálltam a füles témára, szóval nekem kiesik, de up neki, majd be is írok jól a hirdetésbe
-
Dave™
nagyúr
ide is beírom: rendelek holnap Xears XR120PRO II-es IEM füleseket. Elég kiegyensúlyozott hangjuk van, rengeteg részlet kiváló tér+szeparáció mellett. Szerintem jobb, mint az XT.
Meg néha még a Supy-nál is jobban tetszik a hangjaA rezidens fejhallgató huszároknak (tudjátok ti azt
) beszerzési áron adom, csak jelezzétek privátban, ha érdekel benneteket
üdv.
Dávid
#15217: Most így főiskola mellett belefér az időmbe
Ha végre sikerül elhelyezkedni, akkor azért változni fog a dolog.
-
Dave™
nagyúr
válasz
baluka26 #15158 üzenetére
Azt hiszem rájöttem a dologra. Ha elektromos alkatrész van ráírva, akkor nincs ÁFA. Nekem így jött a Prodigy, ezért nem is volt semmi gáz. Tollal van ráírva és magyarul, szóval lehet ennyit értett meg belőle (az angol/koreai kísérőlapból) a vámos (Isten áldja
). Kérdés meddig lesz szerencséje az embernek... Minek írnak rá sima árut pl. Malwy esetében? Ez alkatrész, akárhonnan nézzük
-
Dave™
nagyúr
válasz
baluka26 #15156 üzenetére
Erre remélem inkább nem lesz szükség
szerk: élménybeszámoló+összehasonlítás az új Xears fülesemről, nagyon bele vagyok zúgva most
-
Dave™
nagyúr
válasz
Marchello13 #15109 üzenetére
Gondoltam már olyanra is, hogy HD668B-t veszek, és akkor a Shufflet hosszabbító nélkül rákötöm, és olyan, mint ha szinte vezeték nélküli lenne. (A tömege marha kevés, szóval nem esne le)
Igen, úgy nagyon könnyű lehet számot váltani pl
Nekem ez az első iPod-om, de eddig teljesen meg vagyok vele elégedve.
Ez a lényeg. Csak ne hallgass meg egy Sansát vagy egy Sonyt
-
Dave™
nagyúr
válasz
Marchello13 #15106 üzenetére
szegény Supy, jobbat érdemelne
vchrismw A sony-k sokkal rosszabb minőségűek, az enyémnek (EX082) is megtört a kábele. Ez tényleg nagyon egyben van minden szinten, plusz nagyon keskeny és egyenes a csatlakozója.
-
Dave™
nagyúr
válasz
vchrismw #15102 üzenetére
schawo szerint a K370 is sokkal rosszabb, mint a Xearsek (konkrétan a TD100 II, de ugyanaz a hangszóró van az XR-ben is). Én még nem hallottam AKG IEM-et, de túl sok jót nem hallani róluk. A fejeseik más tészta persze, abban nagyon otthon vannak.
SOAD19: nem akarok én senkit sem meggyőzni. Ő kérdezte miben jobb. Hosszabb lenne a lista, de nálam az első pont után nincs értelme folytatni
A shuffle ötlete meg mérete jó. Volt az az agyatlan gomb nélküli verzió, az azért már baromság. De mivel ez is apple, így ugyanazok jellemzőek rá, mint a többi ipodra (pro meg kontra is).
vchrismw: speciális "vchrismw" akció keretében 10-ért elviheted
Az akkuja nagyon jó (több, mint 24 órát bír folyamatosan, ennyit már ment bejáratás során
) A füles is megvan hozzá, de az nem a legjobb állapotú. A garitól ne félj, nagyon minőségiek (alu ház, nagyon korrekt kidolgozás), és nem sok minden tud elromlani bennük.
-
Dave™
nagyúr
válasz
vchrismw #15098 üzenetére
Marha jól néz ki
Nekem egy NWZ-A816-om van (eladó jó áron
), ugyanez a gombok designja. De ennek gyönyörű a formája.
Leírás alapján az XR120Pro II jelenleg a legjobb ár/érték arányú, de várd meg a beszámolóm, mert volt már, hogy tévedtek a review-k
Marchello13: az ipodok többsége (kivéve talán a classic) elég középszerűen (szarul) szól. A Sony-k meg a legjobb hangminőségűek között vannak. Így hirtelen ennyi
-
Dave™
nagyúr
válasz
vchrismw #15096 üzenetére
Nekem van eredeti EX082-m, ami nem sokkal rosszabb az EX85-nél (ha egyáltalán), és össze sem lehet hasonlítani a Xears-el (bár nem ilyen Xearsem van, de nincs olyan nagy különbség köztük). Hidd el, hogy hatalmas ugrás lesz
Kényelemben meg szigetelésben is.
szerk: nekem most jön nemsokára pont az említett modellből 1, le fogom tesztelni, szerintem várd meg. Pár nap, max 1 hét.
-
Dave™
nagyúr
válasz
vchrismw #15093 üzenetére
Az annyiért piszok jó vétel, ilyen hangminőséget általában csak jóval drágábban kapni. Az ára 22€ egyébként, csak plusz 8€ a szállítás. Ha összeállsz valakivel, lehet felezni a költségeket (szoktak lenni vállalkozó szelleműek, csak menj át a fülhallgatós topikba)
5k-ért ne vegyél fülest jelenleg, túl nagy lesz a szakadék a kettő között. Ez is akciós most, azért ennyi (kifutó, bár Thomasnál minden az
)
-
Dave™
nagyúr
válasz
vchrismw #15084 üzenetére
Nem értettelek félre, csak sokkal jobban szól, mint az általad írt fejhallgató
Ha jól tudom a HD485 hangszórója van benne. És még csak nem is circum aural. Szerintem útra vedd azt a fülest, jobban jársz vele, nem is kicsit.
De ha ez nem opció sorry
A Beyer nem tűnik rossznak egyébként, amit Shufny említ.
-
Dave™
nagyúr
válasz
balazsbük #15060 üzenetére
írj az ebaynek. Meg a számládról vezesd át egy másikra a pénzt, ha van mire. Nekem az ebayes számlám egy virtuális elektronikus számla, mindig annyi van rajta, amennyi a vásárláshoz kell (egy folyószámláról vezetem át vásárlás előtte a pénzt). Azt terhelhetné akárki.
amúgy a vétel gomb után még minimum egyszer rá kell nyomni, nem? Ha nem megy a német használj fordítót, én is így teszek.
-
Dave™
nagyúr
válasz
baluka26 #15048 üzenetére
Most nálam tök csend van, normál hangerőn szól, és alig hallom levéve úgy, hogy közvetlenül mellettem van. Szerintem nagyon keveset enged ki. Majdnem az in-ear fülesem is van ennyire hangos levéve.
Na de érted, úgy elvileg még kevésbé lehetne hallani
Amúgy piszkálja a fantáziám, milyen lenne, ha nyitottabb lenne. Van benne a hátfalon egy szivacs, lehet majd kiszedem
De csak ha megjön a második példány, úgy bátrabban játszom vele
-
Dave™
nagyúr
válasz
lord40 #15038 üzenetére
Kérdés nélkül a HD668B. Jelentkezz minél hamarabb a csoportos rendelésbe, és akkor már február elején megkaphatod (nem vicc)
De azt tudod, hogy ezek nem zártak, ugye? Félig nyitott mindkettő. Túl sokat nem engednek ki, befele se nagyon hallok semmit (annak már nagyon hangosnak kell lennie).
-
Dave™
nagyúr
válasz
lord40 #15023 üzenetére
Ez Sennheiser/AKG vonalon problémás, mert a minőségi zártak elég drágák. Nyitottban könnyebb lenne, de ha fennáll az esélye, hogy zavarsz másokat, akkor tényleg a zárt a célszerű (esetleg a félnyitott, hangerőtől meg távolságtól függ). Superlux vonalon sokkal jobb hangminőséget kapsz ezen az áron, ha és amennyiben nem zárkózol el ettől az egzotikumtól. Bővebb infó itt. Ha ez kiesik, akkor ezen az áron inkább Beyerdinamic (jobb ár/érték arány ebben a szegmensben).
-
Dave™
nagyúr
válasz
Shufny #14992 üzenetére
Azért számít, mert amíg nem pattant ki az isteni szikra (...) a Sennheiser fejéből, addig a 600/650 volt az igazi flagship. És a többiek is csak utána léptek (már aki). 2009 nem volt olyan régen, ráadásul nem év elején jelent meg, ha jól rémlik. Az Orpheus meg más technológia, meg '94 sem tegnap volt. Na de mindegy, szerintem nem értjük egymást
-
Dave™
nagyúr
válasz
Shufny #14978 üzenetére
Én a nyitottakról beszéltem, mint írtam, csak utólag vettem észre a zárt szót. A zárt kategóriát tényleg kevésbé erőltetik, de nem csak ezt az egy hibát követik el (azért van ott HD280/380/25 stb. meg a 205 a vicc kategóriában). AKG-nál meg csak a felső kategóriában van teljesen nyitott (remélem nem tévedek). Senki sem tökéletes.
és 80 (de vehetnénk inkább a HD600 mondjuk 65k -s árát) és 270k között nincs semmi náluk.
Amennyire én tudom, az AKG-nak sincs. Meg az AT-nak meg a Beyernek sem (csak ott olcsóbb a csúcsmodell). Az árazás kb. a 650-ig lépcsőzetes, utána a 800-al exponenciálisan megugrik, hiszen az sorszámozott, prémium lehúzós kategória. Ha az is lépcsősen lenne drágább, kár lenne rá az egyedi sorszám. Ez elsősorban kivagyiság (a gyártó részéről, mert ők lépték meg először).
-
Dave™
nagyúr
válasz
Shufny #14973 üzenetére
Most is megkapod ezt a tudást, csak egy másik árkategóriában. Audio Technikában sem 25-ért mérik ezt a szintet gondolom. Ez azért jó neki, mert 5-300-ig tud kínálni fejhallgatókat
Szerintem is gáz, de nem egyedi eset.
ja a zárt szót észre se vettem, de mivel ez sem zárt, így ez irreleváns. Tényleg nincs sok zárt alternatívája, de ők ahogyan baluka is mondja, többnyire nyitottban utaztak. Ha már ők találták fel, illik is azt erőltetni
-
Dave™
nagyúr
Megeszi a gépet? Az kemény lehet. Én inkább nem is fárasztom magam a skinekkel, amit találok az úgysem jó az általam használt verzióhoz, általában meddő próbálkozás. Megszoktam, hogy ilyen egyszerű, úgysem nézegetem, vagy billentyűvel, vagy a tálcáról váltok tracket.
schawo: ha valami nem tetszik, megoldom
-
Dave™
nagyúr
válasz
Shufny #14943 üzenetére
Korábban több helyen is írták, hogy nem olyan minőségben dekódol, mint a foobar vagy a JetAudio. Nyilván a dekódertől függ a dolog, de lehet hogy valami tényleg volt vele. Én már jó ideje nem használom, anno jobbnak ítéltem meg a JetAudio hangját.
ljokerl meg is érdemli, azt hiszem
-
Dave™
nagyúr
válasz
schawo #14941 üzenetére
Akkor korrigálom, az XT120Pro-ban k*rvára sok van, a TD100-ban meg csak szimplán sok
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy levett mélyekkel jobb-e az XT120Pro hangja, mint a TD100 II-é. Ha nincs levéve szerintem simán jobb a TD100, de korrigálva már nem lennék benne biztos. Thomas szerint nagyobb driver van az XT-ben. De ez már nagyon off, sorry
-
Dave™
nagyúr
válasz
baluka26 #14926 üzenetére
Sennheiser veil powa
Képzeld, van egy Xears XT120Pro fülhallgatóm, amin a mélyeket nagyon le kell vennem, de nem is ez a lényeg, hanem hogy nagyon meleg hangzása van, némileg hasonlít a Sennheiserek lelkivilágára, és nagyon bejön
Amiben más mint a Senik, az a jóval kevésbé "laid back" mivolta, nem annyira nyugodt a hangja, direktebb, élesebb, kicsit agresszívebb, de nagyon szerethető (nekem pont emiatt jön be). Ha fülest akarsz majd venni, ajánlom figyelmedbe a Xearseket (ezt, vagy a TD100 sorozatot, csak előre szólok, hogy a mélyeket nagyon le kell venni, mert abból marha sok van). Emellett a részletességben nagyon domborítanak, nagyon jó a tér is. Schawo-t is emlékeztette a HD555-re a TD100 II
-
Dave™
nagyúr
válasz
kisJack #14927 üzenetére
n eddig Winampot használtam.
Nem az
Foobar vagy JetAudio. Előbbi a legrugalmasabb, csak elég spártai a kinézete.
Shufny: több helyen lehetett olvasni, hogy nem a legjobban dekódol. Azon túl pl. a foobar teljesen testre szabható, és alapból ismer elég sok mindent (flac, cue sheet stb.) amit a winamp nem. Ha már ilyen jellegű lejátszó, akkor szerintem a JetAudio sokkal jobb. De végeredményben inkább a foobar.
-
Dave™
nagyúr
válasz
kisJack #14922 üzenetére
A többségnek semmi baja nincs vele, se itt, se máshol (külföldi fórumokon). No para. Szerintem PuMbA valamennyire azért túldramatizálja a dolgot, bár nem zárható ki, hogy rossz/hibás példányt kapott.
Egyébként meg PuMbA, simán el tudod cserélni majd olyannal, aki kevésnek találja a mélyét. Biztosan lesz ilyen, egyvalaki már volt is. Ott legalább ki fog derülni, hogy akkor ez most tényleg annyira kiemel, vagy neked voltak más elképzeléseid.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Shufny #14901 üzenetére
Én is így látom. Az valószínűsíthető, hogy vannak eltérések modellek között is, meg az is, hogy messze nincs olyan minőségbiztosítás, mint az európai márkáknál. Ez az ára részben az olcsóságnak. De mindezek ellenére is biztos vagyok benne, hogy ár/érték arányban hihetetlen jó vétel, még ha valóban ilyen különbségek is vannak. Az is elképzelhető, hogy PuMbA az átlagnál érzékenyebb ezekre a dolgokra. Viszont két-háromszor ennyiért sem fog tudni olyat venni, amilyet ő valóban szeretne. Ez kb. a referenciaosztály tudása lenne (és még ott sem tökéletes a dolog). Nekem is úgy jön le, hogy ő most mélységesen csalódott
-
Dave™
nagyúr
válasz
schawo #14886 üzenetére
Ez igaz, bár 2010 márciusa óta forgalmazza, és Európában - fórumok alapján - eddig is onnan vették
Gondolod van esély rá, hogy "bent ragadt" 03-as készletek maradtak? Mondjuk semmi sem kizárt
Kellene írni nekik (superlux), hogy hogyan is működik ez. Attól nem félek, hogy bevallják a gyártási eltéréseket, de talán a sorozatszámok jelentéséről mondanak valamit. Holnap írok nekik szerintem. Bár idáig 2-ből csak 1-szer válaszoltak.
-
Dave™
nagyúr
válasz
schawo #14882 üzenetére
Ezek nem valószínű, hogy egymás utáni sorozatszámok lennének, egy szállítmányon belül ekkora (számozásbeli) eltérések szerintem kizártak. 31400 után 40400, nem tűnik túl reálisnak. Az viszont simán elképzelhető, hogy a kevésbé kifinomult gyártástechnológia miatt nagyobb különbségek legyenek egy-egy modell között, mint az európai márkáknál. Meg a revízió váltás is a 03-as meg a 04-es modellek között, de akkor vagy én érzem rosszul a mély kérdést, vagy semmit sem jelent a számozás, szimplán ilyen a szórás. Kellene még pár szám. Nekem is lesz egy másik példányom (februárban), majd azzal is összehasonlítom.
-
Dave™
nagyúr
válasz
bigmasterg #14878 üzenetére
Á köszi, ezeken átfutottam. Az enyém 040458, de nekem bejáratás alatt/után sokat csillapodott a mély. Mint írtam, volt, amikor még hiányzott is kicsit (az elején elég erőteljes volt, olyan "fun" kategória). A magas meg sokkal lágyabb lett, bár valamennyire most is kiemel. Érdekes
A többieké milyen? Schawo pl? Mondjuk ilyen vélemények még nem nagyon voltak külföldi fórumokon, vagy ha igen, csak elenyésző számban lehetett, nekem semmi sem rémlik, pedig elég sokat átolvastam. Járjunk a dolog végére
-
Dave™
nagyúr
válasz
bigmasterg #14828 üzenetére
Az enyémnél ugyanez volt: először sok mély, nagyon erős, csilingelő magas, bejáratódással fokozatosan kevesebb mély lett (eleinte hiányzott is kicsit, de most teljesen jónak érzem). A magas valóban több valamennyivel, de számomra nem zavaró. Sokat csillapodott a kezdeti állapothoz képest. Lehet szegény PuMbA-nak tényleg sok a mélye
-
-
Dave™
nagyúr
válasz
baluka26 #14812 üzenetére
Hát banyek, mit írjak oda, hogy ne azt gondoljátok, hogy a sajátomat adom el? Te vagy a harmadik
Ez új
Az enyém marad!
Persze, ezek TLE2082-vel szerelt prodidzsájok
Lecsekkoltam, hogy nem csak placebo volt-e az opamp csere, tegnap megint végigpróbáltam, és azt kell hogy mondjam, nagyon nem
Sőt, az a vicces, hogy térben pl. jobbnak találtam az NE5532-t, mint az OPA2107-et. Nagyon beszűkíti. De utánuk felüdülés volt a TLE2082
Abból is végigpróbáltam több változatot, de verziókon belül nem éreztem eltérést.
-
Dave™
nagyúr
válasz
levelunye #14807 üzenetére
Teljesen zárt. Ha ki is hallani valamit, töredéke lesz, mint egy félnyitottal. Előbb megy szét a fejed. Nem tudom eldönteni, hogy az ilyen teljesen elektronikus stílusra melyik lehet a jobb. Én is elektronikus zenét hallgatok zömében, de könnyedebb stílusokat, olyanokat, amik hangszeresnek próbálnak látszani, és oda szerintem sokkal jobb a HD668B. Természetesen annak is van mélye, méghozzá nagyon szép, csak nem olyan kiemelt, mint a HD662-nek. Pár fokkal jobbak, mint a CAL!, igen
-
Dave™
nagyúr
válasz
levelunye #14804 üzenetére
Mert a zártak drágábbak. Amúgy a jobb itt részben relatív: szerintem is jobb a HD668B, de ha neked sok és erős basszus (brrr, utálom a szót) kell, akkor a HD662-ben többet fogsz találni. A HD668B-ben kiegyensúlyozottabb, finomabb, kevésbé hivalkodó a mély. Ezek tudatában gondold végig.
-
Dave™
nagyúr
válasz
levelunye #14776 üzenetére
A 681/662 V alakú görbéjű, elég rendesen kiemelnek lent, meg némileg fent is. A 662 a zárt változat, a 681 valamennyit kienged. Elvileg hasonlóan szólnak, leszámítva a kialakításból származó különbségeket (681 szellősebb, 662 valószínűleg több méllyel rendelkezik). Tucira szerintem teljesen jók.
szerk: ha mindenképpen többet szeretnél költeni, vegyél hozzá AKG velúr párnát 5000-ért
Annak haszna is van
go to Superlux topik, bár nem a legjobbkor érkezel
Olvasd el az 1-es hszt, és szerintem 1-2 nap múlva jelezd, hogy szeretnél csatlakozni a következőbe egy 662-vel. Ma inkább ne írd be
-
Dave™
nagyúr
válasz
baluka26 #14768 üzenetére
Van 50€-ért is. A HD660-as, de az már elég régi modell.
levelunye: 20-35€-ig vannak a Superlux fülesek (amiket mi veszünk/ajánlunk), ehhez csapódnak apróbb plusz költségek, de nagyságrendileg 10 körül megáll. Árak itt.
benvolio: én sem értem hogy van még kint a 681-es. Ilyen áron mindent lenyom (kivéve a többi Superluxot
) De a legviccesebb a 668-as hirdetés volt, a másnapot már nem élte meg
-
Dave™
nagyúr
válasz
Bitlisz #14746 üzenetére
Szerintem sokkal jobb, hogy ide írtad. Ott most páran kiborultak volna, hogy várniuk kell még majdnem egy hónapot
Én is csak azért vagyok ilyen vidám, mert egy ilyen virít a Sennheiser HH10-esen
És szerintem is az évtized egyik nagy vétele volt
benvolio: vagy annak a zárt változata, a 662. De én most nem mernék Superluxot ajánlani, totális káosz van a topikban
-
Dave™
nagyúr
Nekem az válóok, hogy nem tudok billentyűzetről hangerőt állítani, erre vannak a gyors gombok
Amúgy az ebayes Prodigy nem hibás, a nyák alján ott is van némi fehér festék, ahol eredetileg nem lenne, de az érintkezők teljesen tiszták. Ezt nem nevezném hibának
Minden más viszonylatban tökéletes.
-
Dave™
nagyúr
Na ezt részletezd kicsit. Mit, hogyan, mivel, pontosan melyik driverrel.
A koreai kártyán alapból a natív VIA "BIOS" van, ilyenkor a VIA általános legacy driverével megy. Jumper átállítás után egy flasht kell csinálni, és utána lehet a HD2 drivert felrakni. Ezek szerint azt mondod, hogy neked alapból a HD2 driver van fent (eszközkezelőben ennek írja), és működik minden ahogyan kell. Hangerőt tudsz a tálcáról állítani a win keverőjével (vagy multimédiás billentyűkkel)?
Egyébként mennyiért vetted itthon?
-
-
Dave™
nagyúr
válasz
baluka26 #14689 üzenetére
Nem tűnik rossznak, de nem cserélném el a HD668B-ért. Esetleg ha ráfizetnének
Shufny: ez nem is egy rossz ötlet. Kérdés van-e értelme WASAPI-t használni (hallok-e különbséget a DS-hez képest). Majd kipróbálom. Eddig ott rontottam el ezt, hogy egyszerre akartam két DS eszközt használni (skype miatt), de az ugye nem megy, egx időben csak egy lehet aktív. Így viszont menni fog.
-
Dave™
nagyúr
válasz
baluka26 #14683 üzenetére
Én kettőt vagy hármat is kipróbáltam, egyikkel sem lehetett. A 0.978 valószínűleg nem volt köztük. De ilyen régi drivert meg nem is szívesen használnék, az 1.08 sem éppen új. De ha legalább látnám az értelmét ennek a sok küzdelemnek...
Shufny: a WASAPI-val meg megint ott van a kizárólagosság, ha szól, semmi más nem szólhat, még a pause mellett sem, csak a stop állítja le teljesen.
kisJack: ja ok, csak kérted, hogy ajánljunk valamit, és azt hittem a HP890-et ajánlásnak vetted. Ennyiért biztosan lehet jobbat is kapni, én itthonról sem a Philipset venném.
-
Dave™
nagyúr
válasz
laci19880123 #14677 üzenetére
Volt itt egy srácnak, ő jónak találta (pedig nem az, konkrétan egy dübörgő mélyláda). Volt egy vicces írás is, az is áradozott róla, de azért megemlítette, hogy begyűjti a zajokat a konnektorból, meg lényegében csak a mély szól belőle és már túl sok. Szóval az sem volt túl következetes. Külföldi fórumokon eléggé lehúzták. Hogy-hogy hogy nem, a srác - aki ide beírt - is eladta időközben
Mindezt 50-60 ezer Ft-ért, amikor ebben a szegmensben már felső kategóriás európai modellek tucatjaiból tudsz választani jobbnál jobb modellek közül.
Ezek után rád bízom a kérdés megítélését.
kisJack:
"Aham. Hát, ez elég nyögvenyelősnek tűnik nekem"
Nem kötelező, ez csak egy opció. Mi csak segíteni akartunk, hogy van ilyen is. Aki nem akar élni vele, annak van tucatnyi alternatíva az árgépen meg a MM-ban is.
"Rágugliztam HP890-re, de nem találtam boltot ahol meg lehetne venni, egy linket esetleg tudna adni vki?"
Ez honnan jött? Konkrétan a tartójáról volt szó. A fejesről senki se szólt egy szót sem.
Ha csak játszol vele, akkor majdnem mindegy milyet veszel. Annyiból talán mégsem, hogy a jobbaknak sokkal jobb a terük és több a részlet, amit hallasz. A Superluxok ilyenek. Ha macerás, akkor nem kell túlbonyolítani, irány a MediaMarkt és amelyiket kényelmesnek találod és belefér a keretbe. Ha már egyszer nem kell, hogy jól szóljon.
Aktív témák
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest