Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Curtain
senior tag
Na megjött az Endgame xm1r, ki is próbáltam. Sok sok év g402 használat után kicsit furcsa a formája de meglepően kényelmes számomra. Szerintem nagyon hamar össze fogunk barátkozni.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek aki segített és hogy lebeszéltetek róla hogy vegyek még egy g402-t (vagy 502-t).
-
Curtain
senior tag
Utána olvastam még az egérnek és úgy néz ki hogy ez lesz a befutó. Elengedem a logitech vonalat ahogy javasoltad, javasoltátok. Még egy kérdésem lenne hogy az egérnek van belső memóriája? Mikor megvettem a g402-t akkor a szoftverében beállítottam egy saját dpi-t és az rgb-t, azt elmentettem az egér memóriájában. Így pl win újratelepítés után vagy ha másik gépen használtam akkor már nem volt szükség a szoftverre mert minden beállítás az egérben volt.
-
Curtain
senior tag
válasz
raaay #102387 üzenetére
Elolvastad egyáltalán az eredeti kérdésem? Segítek: jelenleg is egy g402-t használok amit imádok. De már viseltes szegény. Ezért szeretném lecserélni. Két opció van. Veszek még egy 402-t vagy veszek egy 502-t. Utóbbi fogását ki fogom próbálni a héten. Ha kézre áll akkor utóbbit venném, már ha jobb mint a 402. Pont ezt szeretném megtudni hogy jobb e. Érdemesebb inkább az 502-t venni. Nem kell vezeték nélküli meg egyéb. Csak ennyi lett volna a kérdésem.
-
Curtain
senior tag
válasz
Mephike #102383 üzenetére
Ezt aláírom, mármint hogy fejlődött a piac de nem szeretnék vezeték nélküli egeret. Pont. Feltettem egy kérdést abban a naív reményben hogy választ kapok. Konkrétan leírtam hogy melyik két egér jöhet szóba nálam. Vezetékest szeretnék és ennyi. Ha maradi vagyok vagy ódivatú vagy nem is tudom akkor ez van.
-
Curtain
senior tag
válasz
FireKeeper #102373 üzenetére
Nekem a g402 tökéletes minden szempontból, imádom, csak bejött a képbe a g502 is. Igaz utóbbival nincs tapasztalatom. Kizárólag vezetékes egér jöhet szóba, a napokban meg tudom tapizni majd a g502-t is. Akkor annyiban változtatok a kérdésemen hogy ha az 502 fogása bejön majd érdemes inkább ezt vennem a 402 helyett? Gondolok itt szenzorra pl. Ha nincs akkora különbség köztük akkor inkább veszek még egy 402-t.
-
Curtain
senior tag
Sziasztok! Évek óta egy logitech g402-t használok amit imádok de már nagyon ütött kopott szegény. Mi a véleményetek a g502-ről? Érdemes lecserélni rá? Vagy nem jobb annyival és vegyek egy másik g402-t? Leginkább multiplayer fps-ekkel játszok. (bf, cod, pubg..)
-
Curtain
senior tag
Sziasztok! Imádott Logitech g402 egerem már kicsit leharcolt állapotban van, gondolkozom a cseréjén. A g502 megéri a felárat a 402 vel szemben? Mert ha nem akkor inkább veszek mégegy 402-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest