- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
-
-
-
szaszayanou
aktív tag
válasz
Shodan #24220 üzenetére
Én úgy szoktam az ilyet csinálni, hogy először extra mennyiségű ónnal összekötöm a kapcsoló lábait. Így egyszerre lehet mindegyiket felmelegíteni, a mikrokapcsolót pedig csak ki kell húzni. A hátramaradt ónt már könnyen el lehet távolítani, az ónszívó sodrat a legjobb erre.
-
válasz
Shodan #24220 üzenetére
Nem nagy kunszt. Ha még nem forrasztottál, akkor javaslom, hogy olvass el pár írást, hogy valami fogalmad azért legyen a dologról.
Amik kellhetnek:
- forrasztóállomás (lehetőleg hőszabályzós 350-400 °C környékén már mennie kell a dolognak)
- ónszívó vagy kiforrsztó huzal
- szike vagy bármi éles cucc a régi forraszmaradvány eltávolításhoz. (csak óvatosan, nem felkarcolva a felületet)
- új mikrokapcsoló(k)
- forrasztó ón- ajánlatos továbbá egy "third hand", mert enélkül elég nehéz dolgod lesz, ha nem tudod valahogy rögzíteni a NYÁK-ot.
- Esetleg használhatsz valami folyasztószert is, pl flux tollAmire érdemes figyelni, hogy a NYÁK-on található kis gyűrűket (nemtom a pontos nevét, amire lényegében forrasztanod kell) elég könnyű felpiszkálni, ha nem fgyel az ember, vagy túl sokáig sütögeti.
-
drtimot
aktív tag
válasz
Shodan #24220 üzenetére
Leginkább arra, hogy ne égesd meg magad
Nagyon egyszerű művelet, ónokat alul megolvasztod a három lábon, eltávolítod (célszerűen ónszippantóval, vagy bármilyen sufnimódszerrel), kapcsolót kihúzod, újat be (nem fordítva!), ónnal beforrasztod a három lábát, és kész vagy.
-
-
törölt tag
válasz
Shodan #23874 üzenetére
Ilyesmiről van szó?
-
törölt tag
válasz
Shodan #23872 üzenetére
Nem wolf vagyok, de a gyári "heylére" kell. Ha ráragasztod a talpakra, akkor növekszik a távolság a lencse és a felület között és egy totál más egeret kapsz. Ha túl alacsony az sem jó, ha túl magas az sem jó, nem hasraütés szerűen tervezik az adott egerek talpait sem (máshogy "viselkedik" az egér, ha túl nagy az eltérés és itt 0.1/0.2mm-ekről van szó sok esetben) A fentebbi amúgy tényleg csak vicc volt, az eltérés meg én is úgy tudom, hogy a dobozban, vagy ilyesmiben keresendő, amúgy totál ugyanaz az egér
-
törölt tag
válasz
Shodan #23799 üzenetére
Az a (gumi) festék neve, hogy "plasti dip". Ha jól tudom, ilyesmi van gyárilag a modernebb egerekre festve az adja gumis hatást. egyébként autókat fújnak be vele, meg keréktárcsákat. ITT leírja a srác ő hogyan újította fel vele az egerét, meg látható a végeredmény is. Jó cucc, csak relative drága (200g olyan 2300 Ft körül mozog) egyébként így néz ki:
Én is be akarom majd vonni vele a WMO-mat, de egyébként a WMO/IMO-nál a szét és összeszerelés a gázosabb inkább (ha még nem csináltad; én bevallom rontottam már el így vagy 2 db-ot, mire rájöttem hogy kell...)
Ja: most néztem, ezen a képen, amit linkeltél valami másfajta festék van, de szerintem ez csúszik mint a fene
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Óra topik
- Windows 10
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- RTX5070Ti/ Ryzen7 8700F/ Asus PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD
- CANON EOS-1D X MARK III - újszerű - ~62k expo
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest