- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Topanka #30981 üzenetére
(#30969) [oWn]f4te: Miért, 5 év múlva jobb lesz a minősége?
Szia!
Jó minőségű egerek mind a g100s, g400s és g500 is. Mind a három egérrel rendelkezem ezért bátran ajánlom őket. Roccat, Steelseries egereim nincsenek, lehet hogy jók azok is. Razerből csak Diamondbackem van, az is jó egér.
A görgőt csak a g500 ba lehet dönteni, és szabadonfutó görgő is csak abban van, ezért használom játékon kívül mindenre, szeretem azt az egeret, nagyon meggyorsítja a navigálást netezés közben.
A mikrokapcsoló gond sajnos előjöhet bármikor bármelyik egérnél, de ha van rá garancia akkor nincs gond , ha pedig már lejárt, akkor meg ki lehet cserélni,cseréltetni. Én kb 2 hónapja cseréltem mikrokapcsolót a g500-omba ami 3éves kb.. De pl. az mx518-asomba 1.5 év alatt tönkrement anno.
Ha lehet próbáld ki mindet, az a biztos. Mindenkinek más a kényelmes. -
Avicularia
veterán
válasz
Topanka #8187 üzenetére
Sok bajom nincs az mx performance-el,bár az mx revo-t jobb egérnek tartom,de ez szubjektív.Sajnos már nincs gyártásban.
Elég régóta használok vezeték nélküli logi egereket. Az első egy mouseman cordless volt kb.10 éve.Azóta 1-2 félrelépést leszámítva mindig logitech egerem volt.
Régen tényleg nagyon sokat bírtak,viszont gyalázat,hogy mostanában ilyen a minőség.Végre kijavították azt,hogy ne 1 hónap után kopjon le a festék az egereikről,erre a mikrokapcsolók lettek hulladékok.
Valami jó wireless egér engem is érdekelne.
Roccat pyra wireless-t néztem,de az elég kicsi. -
Gerisz
addikt
válasz
Topanka #8167 üzenetére
Nekem nem tetszik. Én csuklóból mozgatom az egeret. Ami legjobban idegesít, hogy mikor rá akarok kattintani egy site linkjére a középső görgővel akkor nekem elugrik egy picit vagy föl vagy le, hogy pont ne tudja rákattintani. Ettől falra megyek.
Az asszony meg röhög. (az övé egyébként, neki vettem a notihoz) -
nyunyu
félisten
válasz
Topanka #8119 üzenetére
Talán annyi még, hogy az akkus kell jobban, így egyenlőre maradna a Logitech Performance Mouse MX.
Uj egerek kozott mar csak azt kapni, jo dragan
Amugy volt vezeteknelkuli MX5xx is, MX700 vagy MX900 neven. (elobbi 27MHz radios, utobbi BTs)
Aztan toltheto volt meg az MX1000, az MX Revo, meg a rovid ideig letezett OEM MX1100R is. (amit adnak a CD Wave Pro-hoz is)Most jottem ra, mi zavar annyira anyam MX500-aban: nagyon hangosan klikkel az elore/hatra gomb
Hiaba, ebbe meg kinai D2FC-F-et raktak ide is
MX Revoban mar joval kisebb, hangtalan gombok kerultek oldalra+felulre.Ja, heten bevittem melohelyre az MX Revot, kiprobalni, mennyivel jobb, mint a gagyibajt 7000. (*)
Haaaaaat, nem kicsit ment jobban vele a folyamatabra szerkesztes, elsore el birtam vele talalni az osszekotogetendo 5x5 pixeles negyzeteket, ami a gagyibajt 3-4 pixelenkent ugralo optikajaval eleg maceras.
Meg az is feltunt, hogy az otthoni egerembe rendszeresitett japan D2F-01F kapcsolo feleolyan hangos, mint a gagyibajt altal hasznalt masik kinai Omron szeria.*: Mar egy ideje emlegetem, hogy le kene cserelni valami miniatur vevos lendkerekes egerre, csak hat az L mostani egerei egyreszt nem tetszenek, masreszt erosen tul vannak arazva.
Idealis nyilvan egy USBrol toltheto unifying vevos MX Revo lenne, csak hat olyan nem letezik. (Perf MX-bol eppen a Revo feature hianyzik)
Igy kenytelen leszek beerni egy hasznalt BTs MX Revoval.
Persze az elso dolgom az lesz, hogy lecserelem a kapcsoloit japanra. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Topanka #8118 üzenetére
Na, az az MX 518 egy nagyon jó gondolat.
Kábel---> egy darabka cellux a kábelnél csodákra képes. Nekem soha nem akad meg. Mintha nem is lenne.
Padnak a szokásos SteelSeries QcK/QcK Heavy/QcK Mass Pro, QPad CT, Corepad C1, Everglide Titan.Phvhun: G9 ---> leginkább a szenzor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest