- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok.
Esetlegesen egy belépő szintű gépnek megfelel valamelyik szerintetek?
Nikon D3000 vagy Canon 450D?
Kb 70k az áruk, vagy van jobb más alternatíva?
üdv, N-vidi-A
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok!
PuMbA fórumtárs javaslatára írnék, itt lennének az előzmények:
"Általános / hobbi célra keresnék gépet páromnak, illetve amiben egy kicsit szeretne elmerülni, az a termékfotózás, ezt néztem ki, ár / értékben tudnátok ettől jobbat mondani?
CANON EOS 2000D DSLR fényképezőgép + 18-55 mm IS II + 50 mm f/1.8 STM Kit (2728C022) + CANON EF 75-300 mm f/4.0-5.6 III DC objektív
305e Ft lenne, ha jól látom egy 2000D alapgép + 3db objektív, ettől én nem nagyon láttam jobb ajánlatot bármilyen márkát figyelembe véve."Erre ezt a javaslatot kaptam:
Halott technológiát, azaz DSLR-t újonnan nem szabad venni, mert ahogy megvetted már csak 40-50%-át éri és ennyiért tudod tovább passzolni. Vagy használtan, sokkal olcsóbban ennél jobb DSLR vagy MILC, de én a MILC-re szavazok. Keresd fel a Milyen cserélhető objektíves gépet? fórumtémát.
A lényeg, új gépet szeretnék cégre vásárolni, kérlek amennyiben tudtok, javasoljatok az általam leírt szetthez hasonlót, amire érdemes beruházni.
-
N-vidi-A
őstag
Nagyrészt beltéren természetes fényviszonyokkal és segédfénnyel is szükség esetén, műszaki cikkek ( telefon, tablet, notebook, PC stb) nagyrészt.
-
N-vidi-A
őstag
Rendben, köszönöm a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.