- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati 666
tag
válasz lcee79 #12792 üzenetére
Üdv.
-Nem is tudom ,hogy a Panasonic-ba mi a .... kerül 52x,xxx Ft-ba..
-mert ezt:[link] még megértem ,de a Panát ötszáz feletti árral már nem..SonyEricsson MBW-150 BT Watch,SE W705,SE K530i,Sony Xperia S.Sony SLT a33.Sony KDL-40EX500, Sony STR-DH820, Sony BDP-S360,Sony SS-FCR6000,Sony SS-B1000,
-
Ati 666
tag
válasz Mr.Csizmás #12797 üzenetére
-Az oké,de nem értem ,hogy az ilyen túlárazás miért jó nekik..?
-Ezzel szerintem csak magukkal b...nak ki mert akinek van egy kis esze biztos, hogy valamelyik ismertebb márkát (Nikon,Canon,Sony stb) fog választani...
-Én pld előbb vennék ekkora összegért a nagyok közül valamelyiket mint a Panát..SonyEricsson MBW-150 BT Watch,SE W705,SE K530i,Sony Xperia S.Sony SLT a33.Sony KDL-40EX500, Sony STR-DH820, Sony BDP-S360,Sony SS-FCR6000,Sony SS-B1000,
-
Ati 666
tag
válasz Mr.Csizmás #12799 üzenetére
-A Panát ezen e téren annyira nem ismerem azt tudom,hogy van egy két jó cuccuk -nekem volt tőlük tv-m meg dvd lejátszóm is,de hamar kiábrándultam a márkából ...
-Anno amikor én is komolyabb fotós masina iránt nézelődtem az általam felsorolt híresebb márkákat néztem,a Panákat alapból meg sem néztem..[ Szerkesztve ]
SonyEricsson MBW-150 BT Watch,SE W705,SE K530i,Sony Xperia S.Sony SLT a33.Sony KDL-40EX500, Sony STR-DH820, Sony BDP-S360,Sony SS-FCR6000,Sony SS-B1000,
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest