- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRO-peller
senior tag
"egy római kirándulás megmutatta a DSLR hátrányát is"
A városlátogatás az pedig az egyike azon műfajnak, ahol a tükrös leginkább kihasználható.
Kényelmes séta közben ezek a műanyag gépek nem túl nehezek. Fagyizásban gátol? Ja. Azt nem szeretem ha előttem lóg...
Ha nem kell 4-10x utazózóm viszonylag olcsón, akkor a többi megoldás inkább játszik sztem.
Ár-érték szerint mint tükrös (használt sem megvetendő) vezet (paraszthajszállal).
Hmm. Végig olvastam: egyre nehezebb tutit mondani. Pakoljatok alám! Magam is több fgéppel "szenvedek".
-
grigo
őstag
És mi alapján válasszam? Ne érts félre, a tanácsért is nagyon hálás vagyok. De ha elmondod, hogy mi alapján érdemes nekem azt nézni az lesz az igazi
update: hú srácok záporoznak a típusok. Királyság. Utánanézek. Ezek jól sejtem hogy közelebb állnak a kompakt kategóriákhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged