- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
obalze #23259 üzenetére
A korrektség jegyében tegyük hozzá: Az 1200D árában lett volna a D3200 is, ami valóban jobb gép. Szó nem volt róla, hogy azt kérik számon rajtad, hogy miért nem költesz többet. A keresőt leszámítva a D3200 szinte minden paraméterben jobb. De egyébként nem annyival jobb, hogy ez téged izgasson, megvan a gép, használd, élvezd vele a fotózást.
Én csak azért ugattam bele, mert nem értettem egyet ezzel az egész felháborodással, hogy miért vettél egyáltalán 1200D-t. Azzal meg nehéz mit kezdeni, hogy az embernek X gép szimpatikus, míg Y gép nem. Én is olyan Fujifilm gépet vettem magamnak aminél lett volna racionálisabb választás is, de egyszerűen a hibái ellenére is imádom, vigyorogva használom, ez meg többet jelent bármi másnál. Ez a kütyübolondok által nem értelmezhető változó.
-
Vyndree
őstag
válasz
obalze #23259 üzenetére
Aki nem akar negyed millát gépre költeni, mert nincs rá pénze, úgyis eladja, csak barátkozik a fotózással, hobby szinten szeretne maradni, az vegyen Sony A200-ast. Kitben nagyon szépek vannak már 40 ezerért, sőt, van most egy 38eFt-ért 4GB memóriával, táskával, szerintem kiváló választás. Arról nem beszélve, ha megunod, vagy nem tetszik, akkor ezen semmit nem buksz.
-
válasz
obalze #23248 üzenetére
1. Az a lényeg, hogy neked megfeleljen.
2. Viszont a "kompakt" szó nem egy anyagminőségi kategória.Ugyanolyan nagyok a különbségek, mint a DSLR-ek között.
Colonel kolléga meg ki van hegyezve- az építési és anyagminőségre.
Amit egyébként személy szerint meg tudok érteni, de tény, hogy ez nem befolyásolja a képminőséget, csak a fotózás élményét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest