-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Pff, hát te sem vagy semmi...
Sajna nem tudom a procimat 9 x 450-en járatni, hogy ez az én tuninghoz nem-értésemnek vagy az alaplapomnak (szerintem mindkettő közrejátszik) az eredménye, ezt nem tudom. De mindegy is, mert mint ahogy írtam: a hőfok számomra lényegtelen, amíg a veszélyesnek nevezhető 70 (vagy inkább 80) C°-ot el nem éri, ettől pedig 9 x 420-on, silent módban is messze állok.
De ha akarod, végezhetünk egy tesztet egyforma beállításokkal. Én nem állítom, hogy az enyém jobb, sőt, azt is leírtam, hogy lehet, hogy a tied jobb, de nem hinném, hogy sokkal. Ha akarod, írj pü-t, ne itt offoljunk.
-
tibz03
őstag
Nekem mindenesetre bejött, és le nem cserélném semmire.
És abból, amit leírtál a tiedről, meg a saját tapasztalatomból azt következtettem ki, hogy nagyjából forma-forma teljesítményt nyújtanak. Hogy kinek mi a "hangtalanság", az egyéni vélemény (szvsz én szó szerint veszem, már amennyire lehet, mert nyilván egy forgó alkatrésznek van hangja, más kérdés, hogy lehet-e hallani
), de ha teljesítmény kell, az enyémet is át lehet állítani performance módba.
-
tibz03
őstag
Nem akarok ebből vitát kovácsolni, a topic nem is erre való... na meg a te hűtőddel semmilyen tapasztalatom nincs is. De hogy szépen megverné, azt kétlem. Lehet, hogy jobb valamivel, de azért nem sokkal. Most 3,6-on jár a procim, 30 perc játék után 50 C°-os (de egyébként sem szokott 55 fölé menni), a CPU hűtő 1100-on forog, szó szerint nincs hangja. A te procid jobban meg van húzva, de gyorsabban is forog a ventid, ha csak kevéssel is.
Egyébként meg 70-80 fokig tökmindegy, nekem a hangtalanság az elsődleges szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nintendo Switch 2
- Raidou Remastered: The Mystery of the Soulless Army teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest