- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
xPraetoriaNx #75195 üzenetére
Mert a fene se fog vele szarakodni. Ezen van egy rakat csatlakozó (elég USB 3, meg 3.1, meg SATA3 és pár "új"), meg elvisel minden DDR4 memóriát, a proci meg magasabb órajelen ketyeg húzás nélkül is mint a K nélküli. Mit kellene ezen még húzni? EZ alapból nem "Húzott"?
-
törölt tag
válasz
xPraetoriaNx #75118 üzenetére
A nyáron ez nálam is sarkalatos kérdés volt, annyira, hogy két hűtő jött igazából szóba toronyból:
A Be quiet! Pure Rock és a Thermalright Macho120 SBM
A házam Aerocool PGS Syclone II Black Edition amibe maximum 158 mm magas tornyot építhetek. A Be quiet! Pure Rock 155 mm magas, a Thermalright Macho 120 SBM pedig csak 150 mm, így elsőnek a Macho-t részesítettem előnyben. De mivel volt jobb csukló feletti ganglion műtétem, így a helyi boltban kellett összeszereltetnem, és hát nem akartam azt, hogy semmit sem veszek helyben, csak összeszereltetem. Macho-t viszont nem tudtak szerezni, de nagyon nagy szerencsémre Be quiet! Pure Rock hűtőt igen. A Thermalright-hoz még azért vonzódtam, mert volt a márkával tapasztalatom, anyumnál az ASUS A8N-SLI alaplapon Thermalright HR-05 SLI a chipset hűtő.
Így maradt tehát 3 mm, szerencsére a Be quiet! Pure Rock, gyönyörűen befért a házba, és nemhogy nem bántam meg, de egyenesen imádom! Halk, és hűvösen tartja a 4,6 GHz-en járatott i5 6600K processzoromat!AeroCool PGS Syclone II Black Edition - Be quiet! Pure Rock - Youtbe
-
jim bcs
nagyúr
válasz
xPraetoriaNx #75118 üzenetére
A max.-on felül minden esetben marad 1-2mm hely.
-
LoLarim
tag
válasz
xPraetoriaNx #75042 üzenetére
Uh, tényleg b* meg
1. Mennyit szánsz a hűtőre? 8-10e Ft
2. Milyen házba kerül? Cooler Master N300 NSE-300-KKN1
3. Milyen alaplapra lesz? Gigabyte GA-Z170M-D3H
4. Processzor típusa? i7 6700
5. Ramok típusa? Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury Black
6. Egyéb igények? (nincs)Adott a fenti konfig, ehhez szeretném kérni az ajánlásokat. Hővezető pásztát szoktak adni ezekhez a hűtőkhöz? Ha nem, akkor milyen ajánlott? Segítségetek előre is köszönöm!
-
Nerazim
őstag
válasz
xPraetoriaNx #75033 üzenetére
Szerintem ezt te nem tudhatod, hidd el nekem
-
szasanyi
félisten
válasz
xPraetoriaNx #74804 üzenetére
Ezzel nem tudok vitatkozni.
Ha nem ragaszkodsz a K-s verzióhoz akkor viszonylag jól kijöhetsz a bolti árral is. Még az is jobb, mint a 6600K (kivéve ha tuningmániás vagy).
-
szasanyi
félisten
válasz
xPraetoriaNx #74802 üzenetére
Vélemény: inkább i7-6700-at választanék 6600K helyett (esetleg HA-ról új, OEM változatban ~68k-ért ha nem fontosa a számla). Arra egy Pure Rock tökéleset és nem drága.
-
baboss
őstag
válasz
xPraetoriaNx #74360 üzenetére
Köszönöm.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
xPraetoriaNx #74342 üzenetére
Ár/érték/teljesítmény bajnok, minőségi venti és drótos felfogatás, ennyire egyszerű.
-
szasanyi
félisten
válasz
xPraetoriaNx #74063 üzenetére
Nem kívánok erről értekezni, főleg olyannal nem akinek a barátja azt mondta, hogy... én kipróbáltam, leteszteltem és összehasonlítottam az értékeket. Pont.
-
szasanyi
félisten
válasz
xPraetoriaNx #74057 üzenetére
Mihez elég, hogy ne érje el a CPU hőfok kikapcsolási küszöbértéket?
Arra tényleg jó, de amúgy... És van akinek a hw-ek megjelenése, technikai színvonala is számít arról nem beszélve, hogy egy ~10k-s be quiet! Pure Rock hangtalan üzem mellett akár 20 fokkal is hűvösebben tarthat CPU-t mint a gyári cooler. És ne mondd, hogy ez nem lehet mert én kipróbáltam!
És éppen ezért tettem ilyen hűtőt már 2 konfigba is, mindamellett igényes kivitelű és megjelenésű, nem bazi nagy hűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest