- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
veterán
válasz
Top cat #97632 üzenetére
Nem, nem ez van, meg az én "olvasás-ppt-word" felhasználásomhoz tkp mindegy isDe megnézed: 5 hőcsöves, más 120-as slim tornyok 4 csövesek. Egy régebbi TS/HWU tesztben a gyári amd hűtőket mérték az ultraolcsójancsi Gammaxx 200T DeepCoolhoz, és már az a pici, 2 hőcsöves, alacsony bordás torony is veri szépen a gyári hűtéseket, beleértve a Wraith Prism-t is.
Így nem gondolom, hogy a TR AK 120SE ne lenne mérföldekkel előrébb, mint a gyári. Tesztek még a 4 hőcsöves Assassin King-ről vannak főleg (SE nélkül), s ott is szépen teljesít. A felhasználók szeretik. Redditen talán "műértőbb" közönség visszajelzései is elérhetőek.
-
Paxker315
veterán
válasz
Top cat #97605 üzenetére
amúgy az előbb említett TR Assassin King 120SE sem hülye ötlet. 9500 ft körüli áron 5 hőcsővel, és a gyári AMD hűtőktől lényegesen jobb teljesítménnyel. Meg nem is drága.
5600G-re több, mint elég. A vékony profil miatt meg nem hiszem, hogy RAM-okkal interferálna, és bőven előrébb leszel vele.
-
válasz
Top cat #97626 üzenetére
Háát az a baj, hogy ezek még elég rosszul szellőztek, vagy éppen sehogy... Nekem, ami van itthon fehér gépház annak is a hátuljában van hely egy 70-es ventinek meg felsőtápos lévén az a szellőzés van még, amit a tápegység ventilátora kiszív a házból... Ebbe túl melegedős proci + VGA kombót nem építenék már.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Top cat #97617 üzenetére
Igen a fekete és a fehérhez jár két venti.
De gondolhatod ,hogy 2db nagyon minőségi 140mm venti mennyire hatásos és halk ezen a hatalmas bordán…
alpenföhn ventik tartósabbak és halkabbak is mint a be quiet megoldásai ,
a kinézet teljesen szubjektív ,megértem
Rowonblp85
Írtam fentebb ,benne vagyok azonos körülmények között ,ellenkező esetben értelmetlen. -
blp85
senior tag
válasz
Top cat #97615 üzenetére
Nekem duplatornyos Thermalright Phantom Spiritem van, Patriot Viper memóriák társaságában, az első ventilátort egy kicsit feljebb kell tolnom (kb. 5 mm), hogy elférjen, maga a hűtő pedig úgy van kialakítva, hogy nem befolyásol semmit. Bevallom kicsit elsőre furán néz ki, de meg lehet szokni.
-
válasz
Top cat #97605 üzenetére
Az tényleg nagyon jó ár lett volna érte, de egy 5600G sem túl nagy igényű.
Éppen linkelni akartam a Burst Assassint, erre az is elfogyott... [link] Nekem az van egy i5-4460-on és többé-kevésbé passzívan megy vele. Jó kis hűtő nagyon. Egy ITX lapban van és böngészni, filmet nézni használom, Linux Minttel és két monitorral jól elvan.
Esetleg még:
ID-COOLING SE-226-XT BLACK
ID-COOLING SE-206-XT
ENDORFY Fortis 5 (EY3A008)
ID-COOLING SE-207-XT Slim Black
Deepcool AG620 (R-AG620-BKNNMN-G-1)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Thermalright Le GRAND MACHO RT extra nagy processzorhűtő 14 cm ventilátorral
- be Quiet! Dark Rock Pro 4 (BK022)
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Cooler Master MasterAir MA824 Stealth CPU Hűtő!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest