- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamma
őstag
válasz
Pepe78 #98348 üzenetére
Az a gyanúm hogy a 7800X3D-hez kevés lesz és emiatt nem éri meg vadászni rá egy felfogatást...
A lamellák sűrűsége nem elég (hasonlítsd össze egy AM5-re ajánlott modellével) és az új proci hőleadó felülete (kisebb lett és nagyobb hőt kell elvezetni) a képlet szűk keresztmetszete.
A Macho egy nagyon jó hűtő volt annak idején, de nem véletlen hogy nincs dedikált gyári megoldás rá. -
válasz
Pepe78 #19207 üzenetére
Hát procira nem raktam még rá azt sem, és ezt sem, mert a megrendelt alaplapra már lassan 3. hete várok
. Elég masszív, jól átszellőztethető hűtő, bár egy Coolink Swif 2 (pwm)-hez hasonló venti kell neki, ami átfújja rajta a levegőt normálisan, akkor veri a Mugen 2-t és társait a Nordwand
. Persze nem felejthető tényező hogy ezen 2*5 hőcső van
. Nekem gondom nem volt vele, lényegében azt terveztem a 965 (BE C3)-re, de közbeszólt a Matternhorn csodálatosan szép külleme, és 2*6 hőcsöve, így váltottam
.
Sok sikert a gépházikó építéséhez, remélem hamarosan fogom látni a pc-style-os topicban, esetleg az oldalon
...
-
-
-
-
Henk
veterán
válasz
Pepe78 #16411 üzenetére
Hát nem sokkal drágább mint egy Triton 88. Az Ocz hasonló borda mint a Xigmatek és mint írtad ezek csak úgy szerelhetők fel amd lapra, hogy a ház tetejével párhuzamos a ventije. A 212+ viszont felszerelhető a hagyományos módon is és árban is sokkal jobb meg keskenyebb borda, mondjuk a teljesítménye is gyengébb valamivel.
-
-
hege01
tag
válasz
Pepe78 #12950 üzenetére
szia,
Nekem is ilyen lapom van és futottam pár kört proc-hűtő témakörben, de nem jutottam különösebb megoldásra.(persze attól még létezhet hozzávaló hűtő, ami jobb a gyárinál)
Én AC Freezer 7 Pro rev 2.-t vettem hozzá. Ja és a lényeg :
miért nem rakod a ramokat a 3,4 slotba ? Nekem is ott van és így elfér a hűtő is.
Persze ez csak 2 RAM-ra jó megoldás.Üdv.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Pepe78 #12948 üzenetére
Nem vmi átgondolt ez a GB lap.
Tényleg marha közel van...
G Power brutál hűtés ha feltekered a ventit rajta, nekem volt anno még az első generációs. 3600RPM-es ventivel a gépem levitált de nem is volt meleg. A hangja meg persze...
TRU vagy a Thermolab, amit Henk bátyám írt. Bár lehet olcsóbb lenne ha ramot cserélnél, Geil vagy vmi hasonló nem drága és nem magas bordás cuccra, esetleg Corsair XMS3. Vagy fogsz egy jó kis vasfűrészt és...
-
Henk
veterán
válasz
Pepe78 #12945 üzenetére
Hát ezen elég közel esik a procihoz a ram slot. Talán a TRUE vagy a Thermolab Baram elférne és ezek jól is hűtenek. Viszont a ventit lehet ezeknél is csak a borda hátuljára tudnád feltenni, hogy elférjen a ramoktól. Le kéne mérned mekkora hűtő fér el, az lenne a biztos. Vagy vegyél alacsony hűtős ramokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest