- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Asus Zenfone 9 - zsebbe való
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Redragon Yama K550-ről vélemény? 20 ezer ft, mecha, RGB, hangerőszabályzó, stb. szóval ennyiért elég jónak tűnik.
Szerintetek?"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Fnatic Rush Pro megrendelve, 75 ojró volt szállítással együtt. (Még a Black Friday áron.)
Kérdésem, hogy bármilyen ISO keycap szett jó hozzá? Szeretnék majd idővel venni normális (PBT doubleshot) keycap szettet hozzá, de mivel eléggé laikus vagyok a témában, nem tudom hogy rámennek-e a eBay-en, vagy Ali-n kapható szettek.
Akinek ugyanilyen bill-je van, használ hozzá másfajta keycapet?[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
válasz
Domonkos #45091 üzenetére
Kellene, hogy más is visszatartson?
Topikban jókat olvastam róla, és kuponnal nincs 30ezer.Ha tényleg csak 2 év után kopik le, akkor pedig időm is lesz bőven keresni.
[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Ha már Fnatic miniSTREAK RGB, én is most rendelném (Silent Red switchekkel), csak eléggé félek az ABS keycapektől, hogy hamar lekopnak.
Használ valaki rajta PBT doubleshot keycapeket? Ha igen, milyet? Honnan érdemes rendelni, ahonnan nincs elcseszett magas szállítási költség? Standard az alsó sor, szóval gondolom bármilyen rámegy."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
válasz
mikesum #44954 üzenetére
Egyébként milyen?
Ennyiért simán rendelnék egyet, nem volt még sosem mecha billem. Jó, gondolom nem egy Cherry MX Red, de azért egy membránostól is elég távol van.
Rush Pro-t vennék silent switchhel, csak az 5x ennyibe kerül szállítással (28,5k)..."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Corsair.com-ról érdemes rendelni, vagy hazavágja az árat a szállítás?
Elég jó akciók vannak most a refurbished billencsekre."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Corsair K63 megéri?
Csak mert nem láttam az összefoglalóban"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Valaki?
köszi"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
1.Mekkora összeget szánsz rá?
25-30k
2.Használt szóba jöhet-e?
nem, de egy refurbished verziót néztem, főleg erről kéne vélemény
3.Mire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod?
HP Sk-2880-am van, ami az ajánlóban is szerepel, de nagyon kipróbálnék már egy minőségi mechanikus billt.
4.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus)
csak mechanikus, cherry MX Red kapcsolós
5.Van-e valami elképzelésed? Extra igények (kell-e numpad, világítás, csuklótámasz, vezetéknélküli, ergonomitás, programozhatóság, stb?)
numpad kell, világítás is, de nem kell RGB, csuklótámaszt még nem használtam, nem tudom milyen, makrókey pedig jó lenne
6.Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz? (amennyiben nem, sokkal testhezállóbb billentyűzetet is találhatsz/ajánlhatunk)
jobb lenne a magyar, de ha nincs, akkor nem fontosEzt néztem (26 rugóért szerintem nem rossz), a bolt is megbízható elvileg, csak írják, hogy a ledek meghalnak pár nap után
mennyire valós probléma lehet ez?
Vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
Sziasztok
1.Mekkora összeget szánsz rá?
15k körül, de lehet picit magasabb is.
2.Használt szóba jöhet-e?
Inkább újat szeretnék.
3.Mire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod?
A régi már elég ramaty állapotban van, ennek a lecserélésére venném. Sokat játszok és gépelek rajta.
4.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus)
Mechanikus lenne az elképzelés, de nem hiszem, hogy beleférne a keretbe.
5.Van-e valami elképzelésed? Extra igények (kell-e numpad, világítás, csuklótámasz, vezetéknélküli, ergonomitás, programozhatóság, stb?)
Numpad és világítás kell, makrózhatóság, programozhatóság nagyon jó lenne.
6.Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz? (amennyiben nem, sokkal testhezállóbb billentyűzetet is találhatsz/ajánlhatunk)
Magyar kiosztás a preferált, de ha tökéletesen lehet rajta magyar karaktereket bevinni (pl. ékezetes betűk), akkor nem ragaszkodom hozzá."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Politika
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Router gondok
- További aktív témák...
- Akko MOD007B-HE (ELKELT)
- Logitech G915 LIGHTSPEED Vezeték Nélküli Mechanikus Gaming Billentyűzet
- Montech MKey TKL mechanikus billentyűzet - MK87 FREEDOM RED
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- Glorious GMMK Pro Black Slate 75% TKL - Barebone, ANSI-Layout, fekete
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest