- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Hama RF2200 egész korrektnek tűnik a képeken, de játékra szvsz az összes létező wireless billentyűzet használhatatlan. Nagy kivétel a wireless controllerek, de az meg célhardver. Ezen is van egy indicator ami mutatja ha merül a cucc. De személyes tapasztalatom nincs vele.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
qisqaqas
senior tag
Az, hogy jó érzéssel ajánlani ilyet nem fogunk tudni az bizonyos, abban viszont erősen kételkedem hogy van-e egyátalán ilyen ami megfelelne neked. 5 ezer felett kezdődik a vezetéknélküli kategória és ezeknek a nagyrésze arra sem alkalmas hogy az ember napi 10 percnél többet nyomkodja. Játéknál ghosting/input lag problémájáról még nem is esett szó.
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
-
wwhy
veterán
Az általad említett keretek között szinte egykutya, lényegében 2 változat van: K270, K360 - ez utóbbi még vállalható is, aztán a K400, K750, K800 - de ezek nem férnek bele a 10e-be.
Vagy bill.+egér: MK330 vagy ami neked is van: MK520.
Illetve nyilván ha bill.-t veszel, akkor adják a vevőt is ...
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
vlevi
nagyúr
"hogy ez ilyen Unifying-es, vagy sem"
A Logitech honlapja szerint az van hozzá.
[link].
De ha csak a vevőt nézed, akkor az Unifying vevőt onnan lehet megismerni, hogy rá van rajzolva ez a 8 ágú rajzika:Nem összetéveszendő azonban a Nano receiverrel, mert az is ugyanekkora, csak nincs rajta ez a jel.
Amúgy én a Logi Mk270 szettet nem ajánlom. Nyomogass meg bárhol egy Logitech K120 vagy K200 billentyűzetet, és érteni fogod miért mondom ezt. Sajnos most sem a Logitechnek, sem a Microsoftnak nincs olyan olcsó billentyűzete, amit szívesen használnék. Sőt, a Logitechnek most a drágák között sincs, mert jelenleg mindenki a laposat erőlteti, az meg nekem nem kell.
Igen, az Mk520 is unifying :
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Nem írtad, h milyen márka - vszleg noname. Nekem már 3 db. ugyanilyen (noname) combo van a garázsban, ugyanilyen hibával, szóval kuka.
Vegyél Logitech, Microsoftot - de általános célra - sztem - nagyon jó a Fujitsu LX400, én most egy ilyenre ruháztam be, és nagyon bejövős.
A cuccok csak a saját bigyójukkal működnek, ezért max. ha veszel egy Logi egér+bill (akár külön-külön), és figyelsz arra, h Unifying legyen a bigyója, akkor ez a típusú bigy összesen 6 db Logi eszközt is képes kezelni.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Synology NAS
- Gitáros topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Montech MKey TKL mechanikus billentyűzet - MK87 FREEDOM RED
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus billentyűzet - Glorious Panda, Black Ash
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest