- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuximaxi
senior tag
válasz Before81 #89638 üzenetére
Halk mechanikus billentyűzet téma fel merült már máskor is.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Molydeus
őstag
válasz Before81 #89638 üzenetére
Első körben:
- billencs: [link] knob nincs, de az F soron van média vezérlés és programozató, szóval, ha nem gyakran használod az F1..12-t, akkor fel lehet cserélni az alapértelmezett rétegen őket.
- kapcsolók: [link] a szállításon felül nem lesz plusz költség, 10-12napA knob-bal hasonló megoldás bluetooth nélkül:
- billencs: [link] én a helyedben a PBT-t választanám, hogy kipróbáljam a két anyga közötti eltérő hangszínt és könnyebb legyen dönteni erről*
- kapcsoló: ugyanaz
- kupak: ez [link] vagy ez [link] utóbbiból hiányzik a numpad feletti 4 kupak, előbbiben sem biztos, hogy van, azokra agyári kupakokat tudod használni.*: Az átvilágítás helyett érdemes lenne megfontolni egy nem átvilágítós, de világos alapú kontrasztos kupakkészletet, ami monitor fénye mellett is jól olvasható (hacsak nem valami kihúzható fiókon van a bill., ahol az asztal lapja eltakarja): [link]
M.
-
fuximaxi
senior tag
válasz Before81 #89662 üzenetére
Tapasztalatok alapján nem fognak vámolni/áfát fizettetni. Annyit fizetsz amit az oldalon ki kell fizetni.
Létezik custom gyártó kupakokra, hol találok ilyet és mennyibe kerülnek ezek kb?
Ha keresel akkor a korábbi hozzászólások között nagyon sokat fogsz találni a témában. Például dqdb rengeteg alkalommal írt már a kupakokról és azok minőségéről. Rendszerint felmerülő téma ez is.Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
fuximaxi
senior tag
válasz Before81 #89695 üzenetére
Másfél éves gyerek mellett az idő is elég szűkös a keresgélésre
Ne haragudj, de ez elég gyenge kifogás. Valahogy meg tudom én is oldani két gyerek mellett, a kisebbik 8 hónapos.
Parancsolj
De ha elengeded az átvilágítást, akkor ezek is vannak magyarban.
És itt akkor ki is fújt a választék.
Illetve van még ez, de ennek a minősége is kétséges vagy inkább gyenge.Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
fuximaxi
senior tag
válasz Before81 #89708 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés, mert nincs tapasztalatom velük. Ránézésre akár még OEM is lehet, de a DKSA típusszám alapján akár még valami SA is lehet.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Mephike
őstag
válasz Before81 #89708 üzenetére
Pont most tesztelem ezt a keycapet.
Az ABS, vékony fal, kopás/fényesedés dolgok mellé tedd hozzá, hogy ehhez a keycap szetthez olyan billentyűzet javasolt, amin északon van a világítás. Tapasztalatból mondom, hogy a déli leddel ellátott billentyűzeteknél a fény sokkal kevésbé fog átszivárogni és kevésbé néz ki jól. -
dqdb
nagyúr
válasz Before81 #89723 üzenetére
vagy az a biztos ha egy másik ducky OEMel kombinálom?
Ez a biztos. A többi profillal ellentétben, amelyek közel* szabványosak, az OEM az csak annyit jelent, hogy magas és hengeres felületű. Egyes gyártóknál eltérhet a magasság, a felület nagysága, a felület görbülete, valamint a betűtípus is, így ha tudsz gyártón belül maradni, akkor érdemes.* Cherry profilnál is lehet 1 mm-es eltérés magasságban gyártók között
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
fuximaxi
senior tag
válasz Before81 #89817 üzenetére
Veszel egy Logitech MX Keys billentyűzetet, kifizeted a magyarítást. 60k jó magyar forintba bele fog férni.
Az átvilágítást simán engedd el, és kinyílik a világ. Már korábban is posztoltam képet, és mások is. Megfelelően kontrasztos kupakokkal (ami ráadásul megy a fehérhez) látni fogod monitor fénynél. Ezt is úgy fotóztam.
-
-
Molydeus
őstag
válasz Before81 #89837 üzenetére
Egy ötlet:
GMMK 2 Full size (valójában 96%-os, csak a Glorious marketingnél is zsenik dolgoznak), plusz egy Glorious shine-through pudding készlet, ami elvileg jó erre. Északra néző LED-ek vannak benne: [link] + [link] de ilyet éppen itta HA-n is árul valaki, és ha jól értettem taktilis LED barát silent switch: [link]
Konkrétan ezt a switchet szerintem még nem próbálta senki a topikból, de az összes többi Outemu Silent népszerű, kicsit kevésbé RGB barát, de még átmegy a fény ezen is: [link]A GMMK 2-esek ki vannak tömve gyárilag szivaccsal, hot swap és kellemes a gyári softvere, ha nem akarsz nagyon belemászni a rétegekbe (RGB-ben kiváló és van billentyű remap és makró is).
Nekem volt v1-es és v2-es buildem is Silent kapcsolókkal. Néma nem lesz, de hogy mennyire halk, arra tudok neked hangtesztet küldeni privát egy átlag gamer billenccsel összehasonlítva referenciaként.
M.
[ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
válasz Before81 #89848 üzenetére
Ha meg tudod engedni a különálló numpadot én biztatnálak arra, hogy tedd meg. Nekem nagyon bevált így használni a billentyűzetet. Főleg azért, mert bár melóban sokat használom, játék közben nem igazán. Ilyenkor félre rakom a Q0-t és máris több helyem van az amúgy eléggé szűkös asztalomon.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet és Van Go -hoz is!
- Csere-Beszámítás! Ducky One 2 / SF / Mini Billentyűzetek akciós áron!
- SteelSeries Apex Pro TKL Billentyűzet, új ára 90eFt felett! 12 hó jótállás! HATALMAS AKCIÓ!!
- Értékelésre vár - Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Matias Ergo Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest