- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz ovits00 #45456 üzenetére
Köszönöm!
Sajnos a fehértől kiráz a hideg, nem illik a többi cuccom környezetébe, kár érte. Nézelődtem, Logitech Craft lenne a megfelelő bill, főleg,hogy grafikus vagyok, sok helyen jól jönne, de az biztos,hogy nem adok 60k-t egy billentyűzetért.
Vettem végül egy Logitech K375S-t, nyilván tisztában voltam vele, hogy erős kompromisszumokat kötök vele, de azért leírom a véleményeket.
Műanyag erősen, nem egy minőségi darab. Ezen hamar túltettem magam. Kapcsolat unifyingon keresztül stabil gyors, többen írták, hogy idling-be megy egy idő után és akkor az első karaktert nem érzékeli. Fel kell tenni a Logi oldaláról a frissítést és kész.
Az,hogy eltárol 3 kapcsolatot, csodás, mobilommal és tabletemmel is párosítottam bluetooth-on, csak egy nyomás, és máris azon gépelek, amin akarok. Androidos telefonon az ékezetekkel sincs gond.
Gépelni nekem meglepően jó rajta.
Ami biztos,hogy bár rá van írva,hogy halk, ez nem igaz. Volt jó pár billentyűzetem, ez minden, csak nem halk. Ha gyorsan gépelek, akkor bizony van hangja rendesen, ha valakit nem akarok felébreszteni, akkor jobb,ha hozzászokok, hogy extrém lassan üssem le a karaktereket olyankor.
A hozzá adott mobiltartó állvány teljesen jó, bár nem egy nagy érték, amire készítették, arra tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Montech MKey TKL mechanikus billentyűzet - MK87 FREEDOM RED
- DUCKY One 3 Daybreak Mini
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Logitech G915 Tkl gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Glorious Panda, Rain Forest Dye
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest