-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz eagleberg #32505 üzenetére
Dizájnra vagy minőségre jön be jobban a CM kupak?
Egyébként meg egyéni preferencia kérdése.
Múltkor linkeltetek itt valami ocókínaikékkapcsolós rettenetről tecsővideót, meglepődtem rajta, hogy mennyire kultúrált hangja volt.
Azt hittem, hogy elromlott a videót készítő mikrofonja, mivel túl halknak tűnt az Outemu Blue azokkal a vékony és magas ABS kupakokkal, nem értettem, hogy miért nyomja el a bottom out clack hangja a kapcsoló clickjét.Aztán végigpróbáltam az itthon talált kupakjaimat a különböző kapcsolókkal, kiderült, hogy kék kapcsoló szebben szól a vékony kupakokkal, mint az általam preferált masszívakkal...
Cherry MY3000XXL vékony PBT kupakja erősen elnyeli a kék kapcsoló ketyegését, jóval halkabb, és mélyebb a hangja, mint a vastag kupakjaimnak, nincs meg az az éles click.Szóval nagyon nem mindegy, milyen kapcsolót milyen kupakkal próbálsz, na meg az o-ring is sokat hozzátesz azzal, hogy nagyjából kiiktatja a clackot.
(Egyébként még mindig Gateron Brown+vastag PBT kupak+o-ringre voksolok.
Cherry/GMK doubleshot is nagyon jó lenne (pénztárcámnak nyilván nem ), de nem szeretem azok idővel kifényesedő, csúszós felszínét, na meg az ABS sárgulását.
PBT nem sárgul, érdesebb textúrája nem kopik, nem csúszik.)[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest