Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz eagleberg #32505 üzenetére

Dizájnra vagy minőségre jön be jobban a CM kupak?

Egyébként meg egyéni preferencia kérdése.

Múltkor linkeltetek itt valami ocókínaikékkapcsolós rettenetről tecsővideót, meglepődtem rajta, hogy mennyire kultúrált hangja volt.
    Azt hittem, hogy elromlott a videót készítő mikrofonja, mivel túl halknak tűnt az Outemu Blue azokkal a vékony és magas ABS kupakokkal, nem értettem, hogy miért nyomja el a bottom out clack hangja a kapcsoló clickjét.

Aztán végigpróbáltam az itthon talált kupakjaimat a különböző kapcsolókkal, kiderült, hogy kék kapcsoló szebben szól a vékony kupakokkal, mint az általam preferált masszívakkal...
    Cherry MY3000XXL vékony PBT kupakja erősen elnyeli a kék kapcsoló ketyegését, jóval halkabb, és mélyebb a hangja, mint a vastag kupakjaimnak, nincs meg az az éles click.

Szóval nagyon nem mindegy, milyen kapcsolót milyen kupakkal próbálsz, na meg az o-ring is sokat hozzátesz azzal, hogy nagyjából kiiktatja a clackot.

(Egyébként még mindig Gateron Brown+vastag PBT kupak+o-ringre voksolok.
    Cherry/GMK doubleshot is nagyon jó lenne (pénztárcámnak nyilván nem :DDD), de nem szeretem azok idővel kifényesedő, csúszós felszínét, na meg az ABS sárgulását. :(
    PBT nem sárgul, érdesebb textúrája nem kopik, nem csúszik.)

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák