Hirdetés
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarc
tag
válasz
nyunyu #63026 üzenetére
Ha jól értem, megbontás nélkül nem sokat tehetek. Mivel a bolt megszűnése miatt a garancia érvényesítése úgyis problémás lenne, lehet mégis belevágnék. Jópár éve nem forrasztottam, de remélem meg tudnám csinálni. De kicsit ki kéne művelnem maga előtte. A stem és a slider a stabilizátor részei, hol tudnék ennek utánanézni? Érdemes esetleg a stabilizátort lecserélni, ha már hozzányúlok, vagy elég lehet egy kenés? Az aliexpressen 5,6USD-ért találtam 7U Gateron stabilizátort, talán júniusban még ideérne... De persze még a méretét se tudom mérés nélkül. Milyen kenőanyagot érdemes használni? Ha netán elrontanám, van olyan szervíz, ahol helyre tudják hozni a galibát?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Fellowes deluxe billentyűzet tartó tálca
- Eladó Ducky One 2 Mini Cherry MX Black billentyűzet
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Gamer Billentyűzetek Hatalmas választékban 4.000ft-tól. Akár Beszámítással!!
- Razer Huntsman V2 Tenkeyless (Purple Switch) - US 2026.11 ig alza gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest