- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Kiszámoltam: ha megvenném a BMW-t a corsa mellé, akkor A00-ban 44e lenne a kötelezőm rá a baleseti adóval együtt. (Uniquánál - corsa is ott van)
-
hdman
őstag
Tudod mi kell még nagyon? Akaraterő...
Ha van alattad egy relative erős autó, akkor minden egyes perc kinszenvedés és nagy harc
Főleg fiatalon, amikor csőfáz-satufék kombó van. 30-40 évesen már talán kicsit könnyebb. Én lassan 27 leszek, már sokat nyugodtam, de néha még rámjön az ötperc
Talán ezért is akarom a kombit, elgurult a gyógyszer,és kéne egy hátulkaparós
-
hdman
őstag
Mobile.de-n ausztriában csak pár ilyen kocsi van, de ha no-t is beleveszem, a normálisabbja ott is min 7kiló+ ugye a költségek, regadó, műszaki,stb.
Ahogyan magamat ismerem ugysem lesz ilyen kocsim, csak most vagyok megindulva. Győzni fog a józan ész, és jövőre veszek vmi 'normálisat'.
A használtautón kb ezt az egyet lenne érdemes megnézni,amit linkeltem, meg azt amiről meséltem az elején, de azt nem tudom megmutatni, mert nem hirdetik.
u.i. az ut ausztria felé mindenki előtt nyitva áll
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
Köszönöm a sok okosságot!
Az a "baj" hogy eléggé meglátni és megszeretni tipus vagyok, és ráadásul azzal súlyosbitva, hogy mindig vonzottak a 80-90 es évek hármasai
Pedig az észnek is helyén kell lennie, a bmw mindig rizikós, plusz ennyi idősen és ennyi km-rel, biztos ütötték vágták. Azt tudom, hogy kell rá költeni, és nem életbiztositás, de az nem mindegy, hogy megáll 2-300k bol vagy a többszöröse lesz.
-
hdman
őstag
válasz
Szplöttyy #22739 üzenetére
Szerintem még honapok kérdése, ha egyáltalán lesz belőle vmi...
Ezen nem láttam rozsdakezdeményt, persze csak felületesen néztem meg. Az azért +, hogy az olasz időjárás és klima kevésbe kedvez a rizsdának, mint pl az osztrák, magyar, v német.
Tudom, h költeni kell rá, de valami hobbi és "betegség" kell
A corsa mindenképp megmaradna pajtinak
-
hdman
őstag
válasz
Szplöttyy #22726 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, mert még nem eladó, de az lesz, amint készen lesz a tulaj másik hasonló kocsija. Az is 2,5 de benzines, és nem kombi, hanem coupe.
Ja és 5 fok kézi, és igen, ez már szerelem. Végignézek az utcán, és kb a legszebb kocsi, pedig szoktak elég vagány verdák is állni
-
hdman
őstag
válasz
Mr.Grincs #22704 üzenetére
Pont kérdezni akartam, hogy mi van vele
kornelka:
köszike
runner: gyönyörű egy batár
Szplötty: a kocsi még csak elméleti, ma láttam, gyönyörű, ismerem a tulajt és a haverját, mind2 nagy bmw buzi. A kocsi olaszbol van, és hidegen csak 3x ra indult, de a hangja nagyon szép tényleg.
-
hdman
őstag
válasz
AMD Power #22698 üzenetére
Nekem is VAN van, nagyon jó áron vettem, és mivel csak egyedül mászkálok vele, vagy max ketten menyasszonyommal, igy nekem megérte.
Közel 2 év alatt talán 10x lett volna jó, ha 5 személyes lett volna, de igy legalább nagy a csomagtartó.
Később, ha át akarod alakitani, akkor be kell fizetned az áfát, nekem ez a 2005 ös kocsinál 56k, kell átalakitási engedély, ezt nem tudom mennyi. Aztán kárpit és ülések kb 40k, meg új forgalmi 6k.
-
hdman
őstag
válasz
!Overdose! #22696 üzenetére
Csak dizel játszik
Közben utánajártam, egy komplett felujitás olajjal, alkatrésszel, mindennel együtt kb 250k, de racing bazáron van komplett motor 70k-ért
-
hdman
őstag
Konkrét kocsit nem tudok linkelni, de mi a véleményetek egy ilyen kocsiról: 1999, BMW 325tds? Valakinek tapasztalat? kb 260-280k km van benne.
Ehhez a tipushoz egy motorgenerál mennyibe fáj? Egyáltalán milyen ez a motor?
-
-
hdman
őstag
válasz
vilmaboy #22116 üzenetére
Itt jó a kép
Nézd meg ezeket, ezek is esti képek, és el van csúszva a rendszám. Szerintem nem hiba, hogy a villanásnál nem látod a rendszámot, mert annyira tükröződik, ezért az optika mellé teszi vissza.
Az első kép ugye az elhiresült eset, a TC is foglalkozott vele, hogy csóró nem is tud annyival menni, mint amennyivel bemérték
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
Drága mulatság a béjemvé:[link]
-
hdman
őstag
válasz
Napfénysüti #22071 üzenetére
Feláras extra
-
hdman
őstag
válasz
Tökmindegy #21903 üzenetére
Jól körbelőtted a motorválasztékot
-
hdman
őstag
Jön valaki közületek Totalcar pályanapra a Slovakiaring-re? Én erősen gondolkozom rajta nézőként...
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
Mondjuk k&h-nál volt még egy jó szitu, akárhányszor eszembe jut, mindig röhögnöm kell.
-csókolom, szeretném lemondani a kötelezőt, mert máshova megyek át.
-ok, elintézzük, de azért megkérdezhetem, hogy miért megy át?
- persze.
- szóval miért megy át?
- azért mert én dolgozom a pénzért, és a konkurenciánál önök 1,5x magasabb árú biztositást kinálnak.
Hát azt a fejet tanitani kellene, priceless volt
-
hdman
őstag
válasz
Balupapa #21810 üzenetére
Nekem tavaly az uniqua volt a legolcsóbb, és bennük talán meg lehet bizni.
A k&h volt korábban, alig tudtam tőlük eljönni, küldözgették a hülye papirjaikat, hogy fizessem be a következő évet, közben már 1 honapja hivatalosan lemondtam náluk, és már be is fizettem az ujnál az egész évet. A 3. felszólítás után bementem hozzájuk, olyan patáliát csaptam, hogy a odajött a szekus csititani
Az astra amugy román nem?
onnan ha lehet még macskát se...
-
hdman
őstag
válasz
neduddki #21662 üzenetére
Ok, de Te egy vagy a sok közül.
hogy a kezem aal tmenyit ment az oto,
Az ok, hogy nálad mennyit ment, de előtte? Most tényleg nem megbántani akarlak, félre ne értsd: belefoglalod, aláirod, ok, és? Attól még nem feltétlenül biznak meg benned. A tankolás és autópálya matrica meg semmit nem ér etéren.
-
hdman
őstag
válasz
Clapaucius #21651 üzenetére
Ezt a garantált km szöveget úgy birom... Mégis ki garantálja? A tekerőember? A tulaj aki 2 napja vett biankó szervizkönyvet, és az autószerelő haverja végigpecsételte neki? LOL
-
hdman
őstag
Ma végre láttam egy automata 3L Lupot
-
hdman
őstag
Mai besírós idézet egy wartburg hátulján:
"17 ponttal te sem száguldoznál!"
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #21517 üzenetére
Egyik ismerősöm most olyannal mászkál ideiglenesen, mert vett egy BMW 525i kombit AU-ból, de valami gáz van a forgalomba helyezéssel. Hetek óta a parkolóban áll P rendszámmal.
-
hdman
őstag
válasz
Szplöttyy #21476 üzenetére
Jómúltkor este jöttem hazafelé, az egyik pirosnál álltam, amikor kiégett a bal tompitott, pont láttam az előttem álló kocsi hátulján. Tök sötét lett hirtelen, fura is volt. Másnap alig vártam, hogy kicseréljem
Fincsi kis night breaker +
Mondjuk, ha onnan közelitem meg a dolgokat, hogy az egyik első helyzetjelzőm már napok óta nem ég, és még nem cseréltem ki, akkor talán mégsem vagyok kattant
Szerk: ez a megalight ultra annyira jó?
-
hdman
őstag
Mi újság Lujzival, jobban van már?
-
hdman
őstag
Basszus, ilyen szart forgalomba engedni? Környezetvédelmi vizsgálat smafu? Leégne a fejem, ha igy füstölne a kocsim, ezek a gyökerek meg röhögnek...
[link] -
hdman
őstag
Audi Rs6 óra valakinek? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest