- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Tökmindegy #26519 üzenetére
thalia-s családanyáktól óvjon az ég, ha az utakon vagy vándor...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
#10726912 #26240 üzenetére
olyan ~600 elolvasott hsz után kezd az az érzésem lenni, hogy magyarországon a használtautókereskedés 80%-a abból áll, hogy basszuk át a vevőt.
@moszka 8-10k a gabo-nál egy olyan táska. ami nekem van sötétebb barna, szélesebb (asszem láttad is), az 14k volt eredetileg.
(#26247) kornelka ~600 hsz-t
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Napfénysüti #25197 üzenetére
160 ló és pörgetni kell mert nyomaték az nincs, a fizikát meg nem lehet átverni.
hadd találjam ki, honda
-
Mr.Csizmás
titán
LAMBORGHINI COUNTACH lancia stratos zero eladó
(vótmá?)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Szplöttyy #24105 üzenetére
feltételezem, hogy az itteni "kisautósok" nem a krómfelniivel és a karbonmatricával csajoznak
(#24107) Szplöttyy
na igen, ez a keveseknek sikerül igényesen. itt a városban kb. 1,5 évig láttam napi szinten egy puntot, igényes lett volna, ha:
- az átmenetes szürke-fekete festést átviszi a díszdarabokra (díszrács, hátsó lök)
- a hátsó lökből nem hiányozna egy kéttenyérnyi darab, tépett szélű lyukkal
- néha lemosta volna (súrolta a pajszerral takarítható szintet)
- nem tesco műanyag galambsz*ratót tenne a tetejére
- dísztárcsából is valami igényes 500 ft-nál többe kerülőt. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
#10726912 #24095 üzenetére
tipikus magyarországi bmw tulaj*
múlt héten kis utcában tolatna ki a 645-össel a nő, és neki állt feljebb, hogy mertünk elmenni mögötte, mikor már rükverckbe volt...persze a renault furgont nem tudta megelőzni két sarkon át, hallottuk hogy nyomta neki
*tisztelet a pár % kivételnek.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Szplöttyy #24072 üzenetére
nem most télen veszek, csak elméleti fejtegetés még mindig
a noobot olyasmire értem, hogy megvan már a jogsija, de attól függetlenül nem tud vezetni, értsd reszelve tolat ki egy parkolóból, ahol nincs mozgás - R, fél métert meg, fék, körbenéz, méricskél, R, fél méter, ...
a másik fele meg aki néz előre, de nem lát, csak néz. (pirosnál ilyenek szokták elütni a gyalogost)
szerk.: a tapasztalatlan igen, de céges autóval próbálok gyakorlatot szerezni majd.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Typhoon47 #23985 üzenetére
+ Zewa
egyelőre még érdeklődés és terv, lehet aztán hagyom a francba, és veszek egy bahncard 100-at, amivel ingyen van a vonat.
meg az is kérdés, hogy a 3-4 esélyes melóból mit fogok meg, mennyibe lesz akkor a lakhatás, etc etc.
btw. töröktől max kebabot vennék, autót nem (és nem voltam gyűlölködő most)
szóval köszönöm mindenkinek a tanácsokat, csak érdeklődtem pillanatnyilag.
-
Mr.Csizmás
titán
1. mobile.de, gebrauchtwagen.de - nem azt mondom hogy 500 euróért, de 800-1000 környékén vannak (képekből ítélve) emberibb állapotú autók (aztán cserélném 1-2 éven belül)
2. németalföldön lennék hannover mellett. amúgymeg előtte még céges autóval lesz gyakorlatom (fwd-s VW transporter, aktuális magyar munkahely) mellesleg igyekszem óvatos lenni, bicajjal is úgy járok.
3. öhmmm ja, nekem elsősorban mint közlekedési eszköz kellene
-
Mr.Csizmás
titán
németország még mindig. akkor az anyagiakat hagyjuk (5-800 euróért már lehet venni működőképes bmw-t, az nem az én hibám, hogy ugyanaz a féllábon kohó kategória magyarországon 2x annyiba kerül)
csak simán első kocsinak mit javasoltok, melyik évjáratot, blabla. szokásos kérdések.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Szplöttyy #23969 üzenetére
fullsztori: németországba megyek dolgozni hamarosan, és ott vennék valamit. kezdő jogsihoz, elvárások: ne a legolcsóbb legyen, mert arra költeni kell, hanem kicsit jobb, kétajtós elég, öööö, árban 1-2,5e euró, azt ki tudnám gazdálkodni.
az álmom egy 6-os cápából egy kisebbik kéziváltóval, almazöld színben....
(#23970) Balupapa ezt megtisztelőnek veszem
-
Mr.Csizmás
titán
moin,
lassan terveznék majd venni egy autót, ami BMW lenne. melyik modellt/évjáratot érdemes, melyikeket kell kerülni, mik lehetnek a nyűgjei...egy hozzáértő fórumtárs véleményét megköszönném
(ja és nem a magyar használtpiacon, hanem a német - gondolom kis különbség van azért)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #1013 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
hamarosan (majd-valamikor) oldtimert vennék, egyelőre opel mantában gondolkozom. mi a véleményetek róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest