- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
trialboj #175554 üzenetére
Ahogy már írták, az Insignia motorját ha rendbeteszed nincs vele nagy gond (emiatt is nyomott a használt áruk főleg), ettől függetlenül városba nem való. Persze ha félreteszel 600-700k forintot a dízel nyűgökre, akkor nagy hidegzuhany szvsz nem érhet, de nem a városra találták ki ezeket az autókat, jobban jársz egy benzinessel/hibriddel.
-
máyköl
veterán
válasz
Kickass #175444 üzenetére
Én 159 -em is volt már úgy Alfa szakinál hogy harmadjára vittem vissza és csak vakarta a fejét, majd egy mezei autószerelő műhelybe ami itt van melóhely mellett bementem vele, és 15 perc után hívtak hogy kész van vihetem. Persze ha van rá lehetőség én is inkább Alfáshoz viszem, de a legtöbb javítás az autón nem kellene hogy gondot okozzon egy mezeinek.
-
máyköl
veterán
válasz
rayoliviero #174482 üzenetére
nem
-
máyköl
veterán
válasz
molnarpeter #174069 üzenetére
Jót kérdezel... Holnap megtudakolom.
De azt hiszem igen.
-
máyköl
veterán
Nálunk ugyanez. Dízel szinte mind. Van Q8, Q7, Xc60, Xc90, VIII Passat, Passat CC, új Sharan... Gyakorlatilag mindegyiket városban használják 95% -ban, pár km -es vonzáskörzetből munkába járásra. Jó, van 2 Plug-in is, de azok extra sokat is városoznak.
Az Xc60 most lett 2 éves, és bekrepált az automata váltó. 20.000km van benne. -
máyköl
veterán
válasz
Jaded #173552 üzenetére
"én maximum 700-at adnék érte, de azt is sokkalom."
Akkor miért nem a 800 ezres Focusokat nézed?
Nem bántásból, de ha 1,1milliós autóra valaki odajönne, és azt mondaná hogy 600k, nagyon gyorsan viszlátot intenék, mert bemondani majdnem a hirdetett ár felét nem kis szemtelenség, függetlenül attól hogy nem ér 1,1 -et. -
máyköl
veterán
válasz
kisza25 #172816 üzenetére
nekem is van egy közeli ismerősöm aki 120.000 -et megy évente. egy ilyennel jár már a hetedik éve, pont egyik nap kérdeztem hogy nem gondolkozik -e a cserén de nem meri eladni, gyakorlatilag csak a kopó dolgokat kérte a 7 év alatt a kocsi, ennél jobbat úgy sem tudna venni helyette.
-
máyköl
veterán
válasz
rbalint88 #171919 üzenetére
hmm... lehet valami bibi volt akkor vele tényleg.
évekkel ezelőtt mikor a 93'as 1.0 -es swiftem eladtam és lecseréltem egy 1.4 fabia -ra, meg tudtam volna őrülni annyira szarabbul ment a suzukihoz képest.
múltkor vezettem 2 napig egy 1.2 tsi fabiát, marha jól mozgatta a kasztnit...
-
máyköl
veterán
válasz
MunezXBK #171729 üzenetére
Volt múltkor egy cikk arról, hogy német jogászok összefogtak és újra szeretnék tárgyalni a német kormánnyal a szabályokat. Ugyanis mikor Johann megvette 3-4 évvel ezelőtt az E5 -ös dízelét, akkor nem volt arról tájékoztatva hogy rövidesen az autót nem használhatja akárhol.
-
máyköl
veterán
válasz
Napfénysüti #171660 üzenetére
pedig a bringát én veszélyesebbnek tartom...
-
máyköl
veterán
válasz
Napfénysüti #171657 üzenetére
motor vagy bringa?
-
máyköl
veterán
Clio mennyivel olcsóbban jönne ki pontosan, mint a Corsa?
Persze, ilyen rövid távokra nem a legalkalmasabb a turbós motor, de ha jóval olcsóbb mint a vetélytársai és minden érv mellette szól akkor simán félretennék a vételár különbözetéből a turbó javítására/felújítására, ha garancián túl kotlana meg...
-
máyköl
veterán
válasz
kisza25 #171196 üzenetére
nyáron néztem neppernél egy kocsit, azt mondja jéghideg a klímája... mondom szuper, ki tudjuk próbélni? persze, beállítom... vártunk kb. 15 percet, jóindulattal is hidegnek nevezném csak azt a levegőt, kérdezem ez a jéghideg -e a szótárjukban? annyit válaszolt csak, hogy a jéghideg szubjektív, neki ez már jéghideg...
-
máyköl
veterán
válasz
Tothgera30 #171173 üzenetére
Nekem 5 napja nem működik, szerintem érkezik napokon belül a végleges verzió és leállították a béta rendszert.
-
máyköl
veterán
"magyar ember a Suzukira semmit sem költ és csak akkor adja el ha már baj van vele (szóval inkább ne)"
Ekkora hülyeséget...
Tipikus első autó. Nem lehet, hogy azért adja el mert feljebb szeretne váltani?
Enyémnek sem volt semmi baja, csak szerettem volna egy fiatalabb autót, ennyi. -
máyköl
veterán
-
máyköl
veterán
válasz
BigBlackDog #170509 üzenetére
Barátom 15 éves S80 -jában 590e km van (ő az első tulaj), motorhoz-turbóhoz nem kellett még nyúlni.
Váltócserén egyszer viszont átesett.
-
máyköl
veterán
válasz
szőröscica #170243 üzenetére
pár napig jártam mk7 fiestával, nekem nagyon nem adta. hangos volt, valamint belső anyaghasználatot és az ülést egyáltalán nem sikerült megszoknom.
clio4 -re nézz rá, nekem az minden szempontból jobban tetszett ebben a méretkategóriában. -
máyköl
veterán
válasz
szőröscica #170238 üzenetére
nem felel meg a minimum Kia Sedona méretnek...
-
máyköl
veterán
válasz
IntelKiller7 #170158 üzenetére
Scirocco.
-
máyköl
veterán
válasz
neophyte79 #169599 üzenetére
Fabia, 1.4MPI motorral.
-
máyköl
veterán
válasz
pècsimunkás #168254 üzenetére
Nekem is az erősebbel szerelt van, 240e km, generál kell neki...
-
máyköl
veterán
molnarpeter & joamilestoné:
-
máyköl
veterán
E90 -es bmw mennyire betegágy?
-
máyköl
veterán
Mi az oka, hogy a VI -os és a VII -es Golf között minimális az ár különbség? Jobb konstrukció volt összeségében a VI -os? (bár erősen túlárazott -nak tartom mindkettőt)
-
máyköl
veterán
Sziasztok,
C Corsa mennyire megbízható technika? 2005, 1.2 benzin.
-
máyköl
veterán
válasz
PotatoStew #166402 üzenetére
Jó a Jazz.
-
máyköl
veterán
válasz
rayoliviero #166213 üzenetére
Ne cserélje le.
-
máyköl
veterán
válasz
takacsbotond #165880 üzenetére
Ki találta ki, hogy Simsonnal futárkodj? A legköltségesebb motorok közé tartoznak...
Yamaha Jog, Honda Dio... jártam ezekkel teleket is végig, soha nem kértek a benzinen és olajon kívül semmit. -
máyköl
veterán
válasz
Dyrtyho #165746 üzenetére
Nézd, egy jó pár éve hasonló cipőben jártam mint te. Mármint nem a szülőkkel élés tekintetében, hanem anyagi oldalát nézve. Hasonló fizetéssel rendelkeztem, és hasonló módon nem tudtam volna 1 milláért venni egy autót saját pénzből, csak maximum 400-500ból. Szerencsére ez mára megváltozott, ennek a fizetésnek a többszörösét kapom, és tudnék venni sokmillióért is autót. Sok meló volt benne, de ez más tészta. Viszont nem veszek sokmillióért kocsit, fontosabb számomra a biztonság, és a félretett pénz. Fontosabb a tudat, hogy ha rommá törném a kocsit holnap, akkor is tudnék venni gond nélkül egy másikat, és nem kellene nélkülöznöm az autót, ami számomra szinte elengedhetetlen eszköz. Nem tudom hallgatsz -e rám, tényleg jóindulatból mondom:
A hitelt szerintem felejtsd el, csúnya vége lehet egy egymillás öreg autóra hitelt felvenni.
Ha mindenképpen akarsz autót, és nem tudsz erről semmiképp lemondani, akkor én a te helyedben néznék egy kocsit annyiért, hogy a saját keretedbe beleférjen hitel és kölcsön nélkül + átíratás, első szerviz.
Ha nem tudsz lejjebb adni az igényeidből, én várnék még és gyűjtenék...Bár szerintem arany szabály, hogy kb. a félretett pénzünk egyharmadért veszünk autót maximum. De inkább egyötödéért.
-
máyköl
veterán
válasz
Dyrtyho #165615 üzenetére
Én három hónapja vettem 2 -es focus -t, megnéztem egy tucatnyit, 1,3m-1,4m alatt nem lesz normális darab. Plusz átírás, első szerviz (komplett vezérlés, olajak cseréje, gyertyák cseréje, stb), kb.200k. Tehát 1,5 -ből van meg kb. cakkpakk, ha 1 milliód van rá, ráadásul hitellel, akkor engedd el gyorsan a 2 -es Focust. 1es Focus, G astra, Fabia vonalon indulnék el.
-
máyköl
veterán
válasz
kisza25 #165477 üzenetére
Kedvenc sztorim:
Felhívom az emberünket, 2es Focus, piaci ár felett, de a képek nem voltak rosszak. Telefonban direkt újrakérdeztem mindent, ki is akadt, hogy ezek mind le vannak írva a hirdetésben. Leginkább a rozsda fele irányult a kérdésem, kértem hogy mondja el ha van, mert akkor el sem indulok (170km -re volt). Nincsen, jöjjek nyugodtan...Megbeszéltük 3 -ra, odaérek, sehol senki, 3:10kor hívom, ohh ezerbocs, nem tudott eljönni, de nyitva a telep, menjek be nézzem meg nyugodtan. Itt már wtf volt. Keresgélem a telepen a sok import kocsi között, meg is találtuk, asszony már a kocsiból kiszállás előtt mondta, hogy tiszta rozsda a küszöb. Kiszálltunk azért megnézni, de az ajtóktól kezdve minden rozsda volt.
Az ilyennel kifizettetném én is az útiköltséget. Vajon a rozsda miatt nem merte odatolni az arcát? -
máyköl
veterán
Fehérváriak vannak esetleg a topikban?
Erre egy gyors ránézést tudna tenni valaki, hogy érdemes -e egyáltalán elmenni megnézni? 300 km -re vagyok tőle jelenleg sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest